“Ba om å få sushien uten reddik pga. allergi, det var reddik i alle rullene.”

Sabrura Sticks & Sushi Galleriet
Vurdert som nr. 265 av 497 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 2 - USD 23
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Sabrura Sticks & Sushi serverer sushi, sticks og asiatisk inspirert mat og med en norsk vri. Vi strekker oss langt for å bruke kortreiste råvarer der det er mulig. Alle våre restauranter byr på en deilig sushibuffet hvor du kan velge blant et variert utvalg sushi og asiatisk inspirert mat som blant annet dim sum, vårruller og nydelige satay kyllingsticks. Vi har også en à la carte-meny med flere fristende retter. Barn fra 6 – 12 år betaler halv pris på buffet, og barn under 6 år spiser gratis i følge med betalende voksen.   Lunsjbuffet 199,- frem til kl 14.00 mandag - fredag Middagsbuffet 229,- fra kl 14.00 og hele lørdag og søndag   Sitt ned og nyt i en av våre restauranter, eller bestill for å ta med hjem. Velkommen til Sabrura Sticks & Sushi
Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Bestilte stor kosekombo, som blant annet kommer med fire forskjellige ruller. Ba om å få de uten reddik, da jeg er svært allergisk.
Bestilte takeaway og da vi kom hjem til airbnb’en som er en halvtime unna, og skulle kose oss med sushi oppdaget jeg på første biten at det var reddik i. Sjekket de andre rullene og det var reddik i alle rullene som kom med reddik på menyen, til tross for at keg hadde påpekt at det måtte være uten reddik pga. allergi. Det endte altså opp med at typen måtte spise maten alene, så mye han klarte og resten måtte kastes siden jeg ikke kunne spise det. Det var da også ca. 500kr bortkastet for meg som hadde kjøpt det og ikke fått det jeg hadde bestilt. Etter 40 minutter begynte jeg å få utslett i hals og svelg og ble hoven i hals og slimhinner i munnen. Måtte ta epi-penn adrenalinsprøyte for å være sikker på å ikke tette helt til i halsen. Grusom opplevelse!

Dato for besøk: september 2022
Takk, sabrinaisabellab

Anmeldt 29. juni 2022 via mobile enheter

Nesten all sushi smakte likt.. risen var vassen og falt fra hverandre etter man tok på den..
laksen smakte så og si ingenting

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Tinaaleksa
Anmeldt 27. juni 2022

Dårlig service i restauranten, på Mail og på telefon. Lang historie kort: En gruppe tenåringer valgte å gå ut å spise sammen. Kameraten til min datter hadde kjøpt buffé, hun fikk smake en vårrull. (Hun liker ikke sushi, men ville bli med vennegjengen sin.) Da tenåringene skulle gå fikk hun beskjed at hun måtte betale full buffépris. Restauranten beskyldte min datter på 13 år for å spise for så å stikke av fra regningen. Dette stemte overhode ikke. Etter Mail som jeg ikke fikk svar på kontaktet jeg dem via telefon etter noen dager. Der ble det ganske så høylytt. Restaurantsjefen var ikke villig til å lytte. Og de hadde heller ikke oversikt over om hun og hvor mye hun spiste. Men de hadde overvåkingskamera som politiet kunne få sa de. At en restaurantsjef sier: «min mor er advokat» sier jo sitt. De fikk sin betaling kr 199 for en simpel vårrull. Jeg tipset restauranten at de burde lage en plakat hvor det står regler som er tydelig for alle både på nettsiden og i restauranten. Til svar spurte restaurantsjefen hvor stor plakaten skulle være og de ikke drev barnehage. Dette er bare deler av en lang telefonsamtale som ikke ledet til noe. Alt i alt, dårlig opplevelse fra eier og restaurantsjef.

Dato for besøk: juni 2022
2  Takk, rachelmm2022
Anmeldt 17. juni 2022

Manglet deler av takeaway-bestilling. For få sett med spisepinner. Lekk boks med soyasaus. Uhøflig personale.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Fyrstekake
Anmeldt 14. mai 2022 via mobile enheter

Greit utvalg, ikke det mest spennende selvsagt men for pengene er det helt supert. Var helt fullt når vi var der, tok litt tid å få drikke men de holdt utvalget i bufféen oppe hele veien. Vi kommer gjerne igjen

Dato for besøk: januar 2022
Takk, Therealdan

Reisende som så på Sabrura Sticks & Sushi Galleriet, så også på

Har du vært i Sabrura Sticks & Sushi Galleriet? Del dine erfaringer!