Bestilte stor kosekombo, som blant annet kommer med fire forskjellige ruller. Ba om å få de uten reddik, da jeg er svært allergisk.
Bestilte takeaway og da vi kom hjem til airbnb’en som er en halvtime unna, og skulle kose oss med sushi oppdaget jeg på første biten at det var reddik i. Sjekket de andre rullene og det var reddik i alle rullene som kom med reddik på menyen, til tross for at keg hadde påpekt at det måtte være uten reddik pga. allergi. Det endte altså opp med at typen måtte spise maten alene, så mye han klarte og resten måtte kastes siden jeg ikke kunne spise det. Det var da også ca. 500kr bortkastet for meg som hadde kjøpt det og ikke fått det jeg hadde bestilt. Etter 40 minutter begynte jeg å få utslett i hals og svelg og ble hoven i hals og slimhinner i munnen. Måtte ta epi-penn adrenalinsprøyte for å være sikker på å ikke tette helt til i halsen. Grusom opplevelse!