Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott oppleving!”
Anmeldelse av China Palace restaurant

China Palace restaurant
Vurdert som nr. 204 av 474 Restauranter i Bergen
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

God mat, god vin og fantastisk dyktig og hyggeleg servitør gav oss eit veldig positivt restaurantbesøk 15.12.18. Takk!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Raflo60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Charlotte H, Manager på China Palace restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Hei Raflo60,

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding fra deg! :-)

Gode hilsner fra alle oss på China Palace

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (336)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4448 av 336 anmeldelser

Anmeldt 12. november 2018

Jeg og en venninne skulle spise middag sammen. Vi har tidligere vært her, og alltid vært fornøyd. Denne gangen bestilte vi forrett og hovedretter (som skulle deles). Forretten var god, men det tok 30 minutter før hovedretten kom ut. Vi spiste chop suey og sprøstekt svinekjøtt. Vi oppdaget først at svinekjøttet var rødt, ga beskjed om fikk nytt. Dette var også rødt, og slimete når man smakte på det. Fikk beskjed om at de skulle sjekke det ut for meg, og da var tilbakemeldingen at det var fargen på kjøttet var sånn. Ettersom jeg jobber i resturantbransjen selv, har jeg lært en eller to ting. En av de er at frityrstekt kjøtt kommer aldri ut rødt eller slimete. Fikk beskjed om at jeg kunne få gavekort mot at jeg betalte retten, men dette opplevde jeg som urimelig. Hvorfor betale for en rett man ikke spiser, for å få et gavekort? Vi betalte for det resterende og dro. På toppen av kransekaken var servicen det værste jeg har møtt på. Servitøren hadde ikke tid til oss, og fikk det til å virke som at vi plagde hun. Tok gjerne førre minutter før vi fikk tak i hun, og måtte hente bestikk selv. Dette var en utrolig utrolig skuffende opplevelse, fra det som en gang har vært en favoritt. Også veldig skuffet over at vi ikke fikk noe form for kompensasjon. Kommer nok ikke tilbake hit. Mvh en gammel stamkunde.
Audrey M.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Audrey M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Charlotte H, Manager på China Palace restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei Audrey,

Jeg skrev svar til den samme posten som du skrev på vår facebook side, og har kopiert svaret nedenfor her i tilfelle du ikke så den. Som sagt så beklager vi misforståelsen veldig.

Hei Audrey,(og venninne)

Først og fremst, så vil vi si tusen takk for at dere tok kontakt igjen. Vi angret på at vi ikke skrev ned kontaktinfoen deres, slik at vi kunne komme tilbake til dere med en forklaring og unnskyldning på det som skjedde.

Vi beklager veldig at dere følte det slik, det var ikke meningen. Det som skjedde var at vi stod og diskuterte og undersøkte lenge hva som hadde skjedd. Vi var flere som stod bak på kjøkkenet og diskuterte med kjøkkenet og kjøkkensjefen. Det var flere av oss og vi alle tok det på alvor og brukte tid på å forstå hva som hadde skjedd feil. Men dere så ikke alt dette som skjedde bak, så jeg kan forstå at dere trodde at vi ikke hadde tid til dere eller at dere var glemt, mens egentlig det motsatte skjedde. Vi kunne vært flinkere på å formidle dette til dere da det skjedde. Beklager, vi ble alle litt satt ut av det som skjedde som sagt og prøvde å finne ut av det. Servitøren trodde jeg tok meg av det, mens jeg var inne på kjøkkenet og diskuterte med kokkene, og trodde servitøren tok seg av det. Vi visste ikke at dere fortsatt spiste, og trodde dere ventet på svar fra oss.

Vi var ikke irritert på dere i det hele tatt, motsatt, vi var veldig lei oss over at dere fikk en negativ opplevelse. Svin skal ikke være underkokt, så håper dere forstår at vi reagerte med en gang og sjekket.

Etter nøye undersøkelser (både da dere var der og lenge etterpå), så tror vi at vi har funnet ut årsaken. Våre rutiner er at kjøttet skal stekes to ganger. Første gangen er forhåndssteking, så steker vi det en gang til for servering. Det er mulig at det skjedde en feil på forhåndssteking på noen av de bitene dere fikk, mens resten var i orden. Dermed, ved andre gangs steking, selvom det var gjort samtidig og like lenge, så var noen ikke godt nok stekt.
Vi beklager dette veldig, dette fant vi ut etter dere hadde gått, så vi fikk ikke gitt utfyllende svar til dere.

Du har rett, svin skal ikke være rødt og slimete. Sånt skal ikke skje.
Det som vi reagerte på var at bitene som var i retten deres, hadde forskjellige farge selv om de var stekt samtidig og tilberedt samtidig. Kjøtt kan få forskjellig farge på grunn av flere årsaker, oksygentilførsel, modningstid, steketid, marinering, osv. Vi bruker svin flatbiff, og det er fargeforskjell på selv kjøttstykket også når den kommer til oss ubehandlet.

Da jeg så det i begynnelsen, så virket det som om det var denne fargeforskjellen som hadde skjedd, og det var dette jeg refererte til og trodde hadde skjedd. Etter dere hadde gått, la vi bitene i frityren og stekte de lenge, og det var fremdeles fargeforskjell mellom dem.

Jeg ser nå at du misforstod det jeg sa. Jeg mente at du IKKE skulle betale for retten det gjaldt, samt at du skulle få et gavekort på en ny en. Dette ville ikke dere gå med på, så da visste jeg ikke lengre hva jeg kunne gjøre for dere. Her ser jeg at vi har misforstått hverandre veldig, og jeg skjønner nå hvorfor du virket veldig opprørt, og følte du ikke ville snakke med meg mer.
Selvfølgelig skulle du ikke betale for retten, det skulle bare mangle. Retten ble tatt vekk fra regningen som jeg sa, og jeg hadde håpet at du ville ta imot et gavekort på en ny en, sånn at du kunne få en god opplevelse igjen på et senere tidspunkt, men på grunn av misforståelser så ble det ikke noe av. Da du gikk så virket det som du ikke ville snakke til oss mer, og vi ville ikke presse oss på.

Vi beklager veldig og det er veldig trist det som skjedde. Det var en menneskelig feil, og vi har gitt beskjed til alle det gjelder slik at dette ikke skjer igjen.

Vi vet at dere er stamkunder hos oss. Dere var veldig greie og forståelsesfulle da dere først gjorde oss oppmerksom på problemet. Det gjør det enda mer trist at vi skuffet dere så mye ved at feilen ble gjentatt, og ikke ble funnet ut av før etter dere var gått og vi ikke fikk kompensere dere for det.

Håper dere vil gi oss en ny sjanse. Det er bare å ta kontakt via melding hvis det er noe mer vi kan gjøre for dere.

Mvh
Charlotte Hui
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig velkomst, flott lokale, hyggelig servitør, men maten var langt under middels. Peking suppe, biff, innbakt svinekjøtt var ikke av god kinesisk kvalitet. Middelmådig smak og seige lite smakfulle biter. Som dere kan se av alle mine anbefalinger så skal det mye til før jeg er negativ. Vi styrer unna her neste gang. Det er sikkert. Jeg ga 2 stjerner, men min samboer mente 1. Jeg sa at da må det bli ille før jeg setter 1. Derfor 2.

Dato for besøk: november 2018
Takk, VestfoldFracy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Charlotte H, Manager på China Palace restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Kjære VestfoldFracy,

Takk for tilbakemelding.Vi beklager veldig at dere fikk en dårlig opplevelse.

Vi må følge opp saken og finne ut hva som har skjedd.

Kan dere hjelpe oss ved å oppgi tidspunkt og dato for når dette skjedde?

Vi setter stor pris på dette.

Takk på forhånd,
Med vennlig hilsen,
Charlotte Hui
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

God service, me spiste and ala china place og biff med kari og is med Skjokolade saus til dessert og det smakte kjempe bra☺

Dato for besøk: september 2018
Takk, 931karstenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Charlotte H, Manager på China Palace restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2018

Hei Karsten!

Tusen takk kjempefin tilbakemelding! :-)

Hilsen alle oss på China Palace

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Gjennomsnittlig god mat. Ikke noe særegent med det som blir servert. Hyggelig betjening.
Prisene var normale.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Jan-Rune1980
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Charlotte H, Manager på China Palace restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2018

Hei Jan - Rune,

Takk for tilbakemelding. :-)

Hilsen alle oss på China Palace

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på China Palace restaurant, så også på

 

Har du vært i China Palace restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.