“Skuffende”

Vurdert som nr. 367 av 593 Restauranter i Bergen
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. juni 2019 via mobile enheter

Vi opplevde effektiv bordplassering og fleksibilitet mtp plasseringer.
Servitørene ga god service, var vennlige og imøtekommende. Det tok litt lang tid mellom forrett og hovedrett. Kylling- og Senzuan suppene var bra, men best var vårrullene. Hovedrettene var gjennomgående skuffende. Smakløst. Vi spiste Chicken cashewnøtter, chicken chopsui og Friterte kjempereker i søtsur saus, alt skuffende.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, rogersX3836HE
Charlotte H, Manager på China Palace restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2019

Hei rogersX3836HE,

Det er trist å høre at dere ikke var fornøyd med maten. Vi takker for tilbakemeldingen og skal ta det opp videre med kjøkkenet.

China Palace

Anmeldt 31. mai 2019 via mobile enheter

Vi ble godt mottatt av servitørene. Stort restaurant lokale. Det var mange folk i restauranten så tydeligvis et populært sted.
Veldig god mat. Den falt i smak hos alle.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Jenetur
Charlotte H, Manager på China Palace restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2019

Hei Jenetur,

Tusen takk for fin tilbakemelding! :-)

Hilsen fra alle oss på China Palace

Anmeldt 22. mai 2019 via mobile enheter

Ikke gå hit hvis du har fiske allergi! Jeg sa jeg hadde allergi og kelneren sa alt på menyen ble stekt i samme olje. Selv en del retter som ikke ble merket i menyen for fiske allergi ble stekt i samme olje. Eneste de kunne tilby meg var vegansk mat. Håpløst.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, DanielU785
Charlotte H, Manager på China Palace restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2019

Hei DanielU785,

Beklager at du ikke hadde en god opplevelse hos oss. Vi kunne ha laget andre retter for deg enn veganske, men her må det ha skjedd en misforståelse fra servitøren sin side.

Igjen, beklager så mye, vi skal ta dette opp med serveringen, og vi skal merke / informere dette på menyen.

Anmeldt 28. mars 2019 via mobile enheter

Maten er svært god, men servicen er dessverre ikke noe å skryte av. Det går tregt, de er ikke service innstilt. Når man skal ha med seg restene av maten, kommer de ut med en liten plastboks (som en må betale for) og skraper maten over inne i lokalet oppå bordet hvor man sitter. Dette føltes direkte nedverdigende og pinlig.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Siren R
Charlotte H, Manager på China Palace restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mars 2019

Hei Sriple93,

Vi beklager sterkt at du hadde en så dårlig opplevelse. Sånn skal det ikke være hos oss. Det høres ut som om det kan være en servitør som var ny og på opplæring.

Kan du fortelle oss når dette skjedde, sånn at vi kan ta tak i det?

Anmeldt 25. mars 2019 via mobile enheter

Hyggelig lokale, god mat og meget rask levering av mat og drikke. Jeg bestilte mat og drikke samtidig, og når jeg trodde drikken kom, så kom hele bestillingen. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Ketil H
Charlotte H, Manager på China Palace restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mars 2019

Hei Levanger1966,

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding! :-)

Hilsen fra alle oss på China Palace

Reisende som så på China Palace restaurant, så også på

Har du vært i China Palace restaurant? Del dine erfaringer!