Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Chicken curry. ”
Anmeldelse av China Palace restaurant

China Palace restaurant
Vurdert som nr. 188 av 445 Restauranter i Bergen
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Denne maten smakte himmelsk + personalet var hyggelig å alt var helt topp + gratis wifi. Anbefaler..

Dato for besøk: juli 2020
Takk, rainyfn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (318)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 318 anmeldelser

Anmeldt 11. mars 2020 via mobile enheter

Vi var ett følge på tre som stakk innom her og alle var fornøyde med maten og opplevelsen. Selv hadde jeg Biff Gong Bao, denne smakte utmerket men etter min smak så kunne det gjerne vært enda litt mere sting i den. Følget hadde Svinekjøtt i sursøt saus og jeg hadde litt av denne også. Denne synes jeg var helt Ok og på linje med det jeg har fått på andre steder ved tidligere anledninger. Servicen ved restauranten er dog helt utmerket med blide og hyggelige ansatte som gjør at du føler deg vel. Alt i alt en hyggelig kveld.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, FSHelgeland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

God service og hyggelig betjening. Fine lokaler. Og skikkelig god asiatisk, jeg bestilte en smakfull Chop suey. To andre bestilte stekt ris som de også gav uttryk for kjempegod. Store porsjoner og mye mat for penga.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, v3gst3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
charlottehQ8302FU, General Manager på China Palace restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2020

Kjære v3G@rD,

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding og anmeldelse. Det gjør oss veldig glad å høre. :-)

Gode hilsener fra alle oss på China Palace :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2020

Veldig tørr (inntørket) crispy duck, pannekaker klistret sammen og uten smak, litt oppkuttet agurk, vårløk og kinakål og en skål hoisinsaus som tilbehør. Skuffende mat, men hyggelig restaurant og betjening

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, hildegunna2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2020

Vi kom til Bergen midt på dagen og båt videre skulle først gå til kvelden. Trengte derfor en middag og valget falt på China Palace. Vi hadde med oss hver vår koffert da vi stilte opp for å få henvist plass. Det var ganske fult, men vi fikk plass med det samme og også plass for å sette fra oss koffertene. Fin vindusplass med utsikt mot torget og Bryggen.
vi bestilte hver vår middagsrett og disse kom ganske fort. Smaken var tradisjonell og god som vanlig.
Høflig og oppvakt betjening som fulgte med for rydding og etterbestilling av mer å drikke.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 526jabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på China Palace restaurant, så også på

 

Har du vært i China Palace restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din