Grei bordbestilling på nett, hvilket også var nødvendig en tirsdagkveld i fellesferien, når alle er på norgesferie. Bestilling gikk helt greit. Ventet en stund på maten, men forventet ikke annet når det var så travelt. Vi bestilte en biff i kinesisk peppersaus og en frityrstekt kylling med sursøt saus. Kan nevne at vi har vært her tidligere gjentatte ganger og fått bra mat. Jeg reagerte med en gang maten kom på bordet da kyllingen så ubehandlet ut, dvs den så ut som halvtinet panerte kyllingbiter, gråhvite på farge. Tenkte jeg får gi den en sjans, men klarte så vidt å få delt opp en bit til smak. Det var helt iskaldt og smakte frityr og var utrolig seigt. Helt uaktuelt og spise og det tok knekken på min matlyst. Mannen min smakte på maten sin, den holdt kanskje 30 grader. Vi ga beskjed, kunne få kaffe på huset, men vi ville komme oss ut og få tak i annen mat, hvilket ikke var lett denne kvelden. Drikken måtte vi betale for. Vi fikk selvfølgelig tilbudet om å få ny mat, men da så jeg for meg at det bare ble varmet opp i micro. Synes det minste de kunne tilbudt var drikke på huset, hva skal du med kaffe eller te når du vil ha middag?