“Cøliaki CHINA palace torgalmeningen”
Anmeldelse av China Palace restaurant

China Palace restaurant
Vurdert som nr. 305 av 609 Restauranter i Bergen
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Bra at de løp og kjøpte glutenfri sausasaus, men burde hatt egen glutenfri frityr. Det hadde gitt oss med cøliaki mange flere muligheter. Litt diskriminerende at vi me cøliaki ikke tilbys mat som så lett kan bli glutenfri.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, glutenfri70

Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Det er lenge siden vi har vært og spist på denne klassiske kina restauranten på Torgalmenningen i sentrum av Bergen. Maten skuffet, og var sånn «mitt på treet». Gode porsjoner, ingenting å si på det, men relativt dyrt. Min ledsager spiste Peking Duck som hun har spist flere andre steder, og smakt mye bedre. Selv spiste jeg kinesisk spareribs av svin. Det pleier å være en sikker vinner, men denne gangen var kjøttet seigt, med mye fett som ikke var sprø steikt. Maten var halv lunken, og det var veldig skuffende. Maten på en kina restuarant skal være rykende varm når den settes på bordet. Måltidet var ikke det vi forventet. Servicen var derimot helt topp. Smilende kelnere av begge kjønn som passet på vi hadde vann og annen drikke var positivt. Dessverre blir det nok en stund til vi velger China Palace igjen. Kjøkkenet må skjerpe seg betydelig…

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Arild99
Anmeldt 26. november 2021

Fant fleire hår i maten. Spiste deler av maten fordetom, då eg ikkje hadde tid til å vente på evt ny mat. Gav beskjed når eg endelig fekk kontakt med servitøren. Han ville ikkje gi rabatter då han ikkje fekk sett beviset. Dårlig service!
Vanskelig å få kontakt med servitørene. Følte meg ikkje trudd når eg gav beskjed. Ubehagelig opplevelse når eg måtte fortelle om hårene, og i tillegg ikkje bli trudd.

Dato for besøk: november 2021
Takk, Ungturist1
Anmeldt 12. november 2021

Ingen kelnere spurte om maten smakte eller om vi ville bestille dessert. Bitte små porsjoner, var fremdeles sulten da vi dro. Feiret 18-års-dag, da vi spurte om de hadde en overraskelse til bursdagsbarnet, sa de at vi bare kunne finne på noe selv! 😔 Dyrt, fikk overhodet ikke valuta for pengene. STYR UNNA!!! 😔

Dato for besøk: november 2021
Takk, MonicaOksen
Anmeldt 23. juni 2021 via mobile enheter

Bestilte nudler spesial som er dyr på menyen. Overkokte nudler og seige reker og kjøtt. Scampi var erstartet med små reker i lake. Skinkebiter fra boks. Det blir en annen kinarestaurant neste gang.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Tom B H

Reisende som så på China Palace restaurant, så også på

Har du vært i China Palace restaurant? Del dine erfaringer!