Sjefen tok på seg spanderbuksene en dag i juni og vi gikk ut i lunsjen for å støtte lokalt næringsliv i korona-trøbbel. Valget falt på Plassen, og det ble ganske vellykket. Jeg personlig gikk på en liten marokkansk overdose da jeg bestilte marokkansk salat, og så ble det bestilt noe porsjoner med hummus til å dele som forrett. Det ble litt for like smaker og litt ensformig. Men godt for all del. De fleste i gruppen bestilte asiatisk salat og virket å være fornøyde med det. På plussiden må også nevnes limonaden som er virkelig en høydare!
Men servicen denne junidagen var ikke særlig bra. Vi ble ikke hilst velkommen da vi kom inn av den kvinnelige servitøren. Bordet måtte vi finne selv. Hun himlet nærmest med øynene da en spurte hva skagensalat var. Som om det er en selvfølge at alle vet det. Og da vi gikk tilbake til kontoret var det ikke så mye som et smil eller farvel, selv om de fleste av oss gikk rett forbi henne ut døren.
Men totalt sett anbefales Plassen. Jeg har bare vært der den ene gangen, men det er flere retter på menyen jeg skulle likt å prøvd. Så kommer helt sikkert tilbake.