Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 537)
Filtrer anmeldelser
1 537 resultater
Vurdering fra reisende
705
592
170
47
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
705
592
170
47
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 537 anmeldelser
Anmeldt 12. november 2018

Hotell Admiral ligger midt i sentrum av Bergen. Har du planer om en sosial og aktiv helg i Bergen vil jeg definitivt anbefale hotellet. Servicen er strålende, rommene fine og beliggenheten perfekt. Det eneste som trekker ned er restauranten - maten var bare helt ok. Ikke vondt, på ingen måte, men ikke akkurat noe å skrive hjem om... Men dersom man er i Bergen for en helg burde man uansett ikke kaste bort kvelden på å spise middag på hotellet! Kos deg med hotellfrokosten (som er helt ok og som man forventer av hotell - standard) og nyt beliggenheten hotellet har!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Matglad1987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sølvi S, General Manager på Clarion Hotel Admiral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Kjære Meander38144164128!
Tusen takk for din svært hyggelige tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.
Jeg er lei for å se at dere ikke var helt fornøyde med maten, da vi ellers pleier å få svært gode tilbakemeldinger på vår restaurant.
Takk for at dere anbefaler oss til andre, og vi håper å få gleden av å se dere snart tilbake hos oss.

Med vennlig hilsen
Sølvi Solmunde
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Hotellet er sentralt, fin lobby, svært imøtekommende og hyggelig betjening. Rommene er passe størrelse, men svært koselige. Fin atmosfære alt i alt. Anbefales virkelig. Du kan aldri gå feil med Clarion!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Iselin W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sølvi S, General Manager på Clarion Hotel Admiral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Kjære Iselin W!
Tusen takk for din veldig hyggelige tilbakemelding til oss!
Så kjekt å lese at du var godt fornøyd med oppholdet, og ikke minst med god service.
Vi håper å se deg snart tilbake hos oss.

Med vennlig hilsen
Sølvi Solmunde
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

En ting ødela for flere stjerner. Etter en ganske hektisk dag ifbm World Cheese Awards kom ganske sent på hotellet. Rommet var helt ok med veldig god seng, men temperaturen på badet var under 18 grader og det resulterte at jeg rett og slett orket ikke å dusje. Dette er ikke bra kjære Clarion. Frokosten var en del over gjennomsnittet, savnet flere typer brød. Stor pluss for fin resepsjon og salong samt rene toaletter. Kommer gjerne neste gang hvis dere lover litt varmere bad.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Vladimir M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sølvi S, General Manager på Clarion Hotel Admiral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2018

Kjære Vladimir M!
Takk for din hyggelige tilbakemelding til oss.
Veldig leit at ikke temperaturen på badet var bedre. Det må vi naturligvis få sjekket opp i. Så hyggelig å se at du var fornøyd med frokosten og renholdet. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til oss ved neste anledning.
Gøy med norsk mester i oste VM også!

Med vennlig hilsen
Sølvi Solmunde
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Et koselig hotell i Bergen sentrum. Hyggelig betjening og god mat. Veldig koselig i fellesområdene med stearinlys og deilige sofagrupper. Pausesnacks og pausemat på konferansen var veldig bra. Litt små enkeltrom, men god standard, og rent.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Mokiiina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sølvi S, General Manager på Clarion Hotel Admiral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Kjære M0nicaParr!
Tusen takk for din veldig hyggelige tilbakemelding til oss. Så fint at du likte deg her og hadde et godt opphold.
Vi håper å se deg snart tilbake!

Med vennlig hilsen
Sølvi Solmunde
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Godt hotel, god beliggenhet og fine rom! Servicen er super og frokosten er fantastisk!! Dette er et hotel jeg alltid kommer tilbake til da jeg alltid er like fornøyd etter hvert besøk. Kan trygt anbefale dette til andre!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, Tomwes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sølvi S, General Manager på Clarion Hotel Admiral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Kjære Tomwes!
Tusen takk for din veldig hyggelige tilbakemelding etter ditt besøk, og takk for at du anbefaler oss til andre.
Det gleder oss at du trives så godt her, og vi ser frem til å se deg snart tilbake hos oss.

Med vennlig hilsen
Sølvi Solmunde
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser