Eivind Andersen
Anmeldelse av Clarion Hotel Admiral
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. juli 2020via mobile enheter
Sølvi Solmunde, Daglig lederClarion Hotel Admiral, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. aug. 2020
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, og fortsatt god ferie!

0.5 km fra Clarion Hotel Admiral
2.3 km fra Clarion Hotel Admiral
  • Radissonhotels.com
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Kjempefine og romslige rom :) Vi var på familieferie og ble oppgradert til neste romkategori, så barna fikk en sovesofa. Veldig koselige rom med varm belysning.

God service i resepsjonen og restauranten. Bra beliggenhet med utsikt rett over på Bryggen. Rolig strøk.

2  Takk, Norskfamilie
Sølvi Solmunde, Daglig leder på Clarion Hotel Admiral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Tusen takk for din veldig hyggelige tilbakemelding!
Det setter vi stor pris på!

Anmeldt 16. juli 2020

Hadde bestillt et stort familierom.
Sjekket inn og betalte.
Kom opp på rommet,og det var et kott.
Gikk ned igjennom og vedkommende i resepsjonen bare trakk på skuldrene og sa at de var tomme for de rommene.
Allikavel hadde dei tatt betalt for det..akkurat som om vi ikke hadde merket det.
Endte med at vi måtte dra der i fra...
Dårlig...

3  Takk, Gunnto202076

Takk for din tilbakemelding!
Jeg er virkelig lei meg for å se at vi ikke leverte det som var bestilt og betalt, og at vi ikke klarte å løse dette på en bedre måte.
Jeg håper dere likevel fikk et hyggelig opphold i Bergen, og fant et godt alternativ.

Anmeldt 12. juli 2020

Har overnattet her ett par ganger før og liker godt hotellet. Vi ankom denne gangen på ferie og fikk sjekket raskt inn av hyggelig personale. Vi ble oppgradert fra standard rom til Superior rom med utsikt utover Bryggen.
Rommene har grei størrelse, moderne, rene og freshe. Litt dårlig belysning på badet. Rommet var utstyrt med minibar med plass til egne ting.
Frokost var veldig ordinær. Man bestillte hos frokostkokken det man måtte ønske fra oppsatt meny, så fikk man dette servert på tallerken. Dette er Covid 19- tiltakene mtp frokost på dette hotellet.

Enkel tilkomst ved parkering i Klostergarasjen på etg. F. Her er det 100 meter til hotellet fra utgangen av P-Huset.

Romtips: Utsikt over Bryggen i Bergen finnes.
2  Takk, Knut Erik T
Sølvi Solmunde, Daglig leder på Clarion Hotel Admiral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Hei Knut Erik!
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding til oss!
Vi håper å se dere snart tilbake.

Anmeldt 10. juli 2020

Overnattet ifm. gjennomreise i Norge. Av Choice-hoteller må jeg si at hotellet er bedre enn deres snitt. Oppdatert interiørmessig, fresht og kan derfor især anbefales. God frokost endog begrenset servering pga Covid-tiltak.

1  Takk, MartheMN

Kjære MartheMN!
Tusen takk for din veldig hyggelige tilbakemelding og anbefaling.
Vi er så glad du hadde et hyggelig opphold, og håper å se deg snart tilbake hos oss.

Anmeldt 9. juli 2020

Dette er jeg ikke med på lengre. Jeg booket et superior rom til meg om min kone og et rom til mine barn på Hotel Admiral i Bergen. Dette fordi websiden lovte at det var noe av det beste man fant i byen. Hotellets websider lover i tillegg mye mer. Hør bare: Du møter en kreativ stab som gjør oppholdet minnerikt.
Særlig! Da vi kom med bil og hadde en del baggasje kunne de ikke hjelpe oss. Vi ble henvist til et parkeringshus som var fullt og ingen plass for oss. Så et nytt - som også var fullt. Hotellet hadde ingen oversikt og kunne ikke hjelpe oss mer. Og gjett hvorfor? Fordi - som resepsjonisten så "kreativt" sa: Vi er kun vant til. ta i mot gjester som kommer med egen båt!!??
Med andre ord - kommer du med bil, ligg unna Admiral hotell. Da vet i det. I tillegg lover websiden et hotel som har hatt en omfattende renovering. Muligens det, men veggene var skitne, og gulvteppene fulle av flekker. Dette er dessverre noe jeg har møtt andre steder i Norge hos denne hotellkjeden. Det ser ut til at slike ting ikke er viktig før en eller annen næringslivsavis skriver om det.
Covid 19 eller ikke. Ingen bar var åpen, skulle vi ha frokost fikk vi beskjed om at vi måtte komme tidlig, ellers var det kø og muligens ikke frokost å få (kunne jo kanskje nevnes at det var slik da i bestilte rom?)
Selve "Superior rommet" var et enkeltværelse med en 1.50 seng (Clarion kaller dette en dobbeltseng) som langt i fra fungerer som dobbeltseng. Dux madrasser eller ikke, det blir bare dumt å presse to personer inn i et enkeltværelse med én stol og én seng, selv om det har utsikt til sjø. Det eneste som var ekte og som føltes riktig var en bok på sengebordet med tittelen: "Get me out of here" (Ja gjerne. Hadde jeg hatt et annet sted å bo) og som hadde et bilde av en flirende eier av hotellkjeden på de første sider. Ellers var boken fylt med fjas og trivialiteter om hvordan være sunn. Er det det jeg vil, ber jeg om en time på SATS eller noe lignede. Spar meg for dumme ting, reklamebudskap som ikke fungerer, og ikke minst de dumme tilbudene jeg har fått pr e-post som lover rom fra kr 450. Jeg har aldri funnet dette tilbudet. Mine tragiske, dårlige rom på hotell Admiral (som selv titulere seg som et kreativ og spennende hotell i Bergen) kostet meg i overkant av 5000 kroner for to netter. Når er det nok. Manglende tilbakemeldinger fra dere gjør at jeg nå hopper av hele Choice klubben.
Takk for meg.

Romtips: Stay away! Bergen has lots of other alternatives
1  Takk, styrk

Kjære Styrk!

Tusen takk for at du deler din opplevelse av Clarion Hotel Admiral.
Denne sommeren har vært annerledes enn tidligere år, blant annet fordi nesten alle gjester kommer til Bergen med bil. Dette har medført fulle parkeringshus, noe som er vanskelig for oss å påvirke.
På grunn av koronasituasjonen og medfølgende restriksjoner har vi heller ikke fullt ut det servicetilbudet vi normalt har på hotellet, og dette finnes det informasjon om på våre hjemmesider.
Renholdet skal være skikkelig, og det følger vi naturligvis opp!
Jeg er virkelig lei for at oppholdet hos oss ikke svarte til forventningene, men håper dere likevel hadde det hyggelig i Bergen.