Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 152
Vis tilbud
Booking.com
USD 153
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 147
Vis tilbud
Hotels.comUSD 152
PricelineUSD 153
HurbUSD 169
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 683)
Filtrer anmeldelser
1 683 resultater
Vurdering fra reisende
770
636
187
58
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
770
636
187
58
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 1 683 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde et supiour rom med utsikt til bryggen og en koselig liten balkong. Rommet var rent og innbydende. Kjøleskap/minibar. Meget god seng. Fint bad. Strykejern og Kaffemaskin på rommet. Hyggelig resepsjonist og personalet forøvrig. Alltid et smil og hei.Frokosten var god. Frokost personalet var flinke til å rydde og holde det rent. Vi var til frokost kl. 08 begge dagene som var ypperlig i henhold til mindre folk. Parkerte i city park kun 3 min fra hotellet. Stemplet parkerings billetten i resepsjonen og fikk 20 % rabatt på parkering. VI hadde et flott opphold og kommer mer en gjerne igjen. Tusen takk.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, elleng481
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sølvi Solmunde, Daglig leder på Clarion Hotel Admiral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Tusen takk for din veldig hyggelige tilbakemelding!
Det setter vi stor pris på!

Med vennlig hilsen
Sølvi Solmunde
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Hotellet har en utmerket beliggenhet for å besøke Bergen og rusle rundt i byen. Du er nær til det meste. Vi fikk et hyggelig rom med utsikt over Byfjorden og Bryggen. Det enste som trakk ned var at vi ble usikker på kvaliteten på rengjøringen på badet. Det ble meldt til resepsjonen, og det ble ordnet opp i det - i sin tid. Heller ikke her var frokosten godt nok organisert. Det var for mange på en gang, og merkingen med retning var ikke god nok. Det ble utrygt. Men god mat!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, olejohsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sølvi Solmunde, Daglig leder på Clarion Hotel Admiral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Tusen takk for din tilbakemelding etter oppholdet hos oss.
Jeg er glad for at dere i hovedsak var fornøyde med oppholdet, og takker også for konstruktive innspill til forbedringer.
Vi gjør vårt ytterste for å skape trygge opplevelser i en vanskelig situasjon, og trenger også at alle bidrar.
Vi ønsker fortsatt god sommer.

Med vennlig hilsen
Sølvi Solmunde
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde fire overnattinger i forbindelse med sommerferie/bilferie. Fine og rene rom, gode senger. God frokost. Svært fin beliggenhet med kort avstand til shopping og restauranter. Gode tiltak mtp. Covid19

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 365anettel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sølvi Solmunde, Daglig leder på Clarion Hotel Admiral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og anbefaling!
Det setter vi stor pris på!
Fortsatt god sommer!


Med hilsen
Sølvi Solmunde
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Kjempebra, litt på etterskudd med klargjøring men utrolig service i resepsjonen. Har et forbedrings potensial med hensyn til utvalget med frokosten. Beliggenheten er veldig sentral og god. Rent og pent.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AudunS47
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sølvi Solmunde, Daglig leder på Clarion Hotel Admiral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Vi håper å se dere snart tilbake.

Med vennlig hilsen
Sølvi Solmunde
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Vil du bo på store rom med utsikt mot Vågen i Bergen, ja da er Admiral plassen.
Valgte Delux rom, flott stort rom med veranda mot Vågen.

På meg virker det som størrelsen på rommene på Admiral ligger et hakk over alle andre hoteller :-)

Eneste negative er at det er litt tungvint å få parkert bil, man må ca 3-400 meter unna hotellet i et dyrt parkeringshus ....

Romtips: Anbefaler å velge rom med utsikt mot Vågen, velg delux rom med veranda :-)
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, OnAir797818
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sølvi Solmunde, Daglig leder på Clarion Hotel Admiral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.
Det setter vi stor pris på!

Med vennlig hilsen
Sølvi Solmunde
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser