Hotell med bra beliggenhet, men det er vel det eneste positive med dette hotellet.
Ankom hotellet lørdag ettermiddag og gikk på rommet for å ta en kjapp dusj. Dette resulterte i at hele badet ble oversvømt og vann rant videre ut på rommet pga tett sluk. Ga beskjed til resepsjonen om dette, og de skulle se på det og iallfall ordne med nye håndklær på rommet. Kom tilbake etter noen timer, men ingen nye håndklær eller noe som var gjort med sluk på badet. Dusjet også påfølgende morgen og måtte ned i resepsjonen for å hente flere håndklær for å forhindre full oversvømmelse av rommet. I tillegg var rommet skittent med store støvdotter liggende rundt senga og noe hvitt kliss på veggen på badet.
Frokosten var OK, men pga cøliaki i familien spurte jeg på forhånd om de hadde glutenfri frokost. Dette hadde de og var ikke noe problem. Kom til frokosten og fant tre tørre brødskiver og noen knekkebrød. Varmmat var heller ikke merket med allergener, og da vi spurte en servitør om det var allergener i pølser og kjøttboller så det ut som vedkommende hadde ramla ned fra månen og kunne ikke svare.
Hotellet har også dobbeltbelastet meg for hotellrommet da de ikke klarte å se at jeg hadde betalt i appen før ankomst. Pengene skulle tilbakeføres i løpet av påfølgende mandag (i dag), men kan ikke se at disse har dukket opp ennå.