Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 148
Vis tilbud
Booking.com
USD 138
Vis tilbud
Hotels.com
USD 148
Vis tilbud
TravelocityUSD 148
FindHotel
Clarion HotelsUSD 159
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 722)
Filtrer anmeldelser
1 723 resultater
Vurdering fra reisende
787
641
194
63
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
787
641
194
63
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 1 723 anmeldelser
Anmeldt 18. august 2021 via mobile enheter

Helt greit hotel, men heller ikke noe mer. God service ved ankomst. Pent rom, men veldig dårlig rengjort. Soeil og vinduer var direkte flekkete og vasken på badet skitten. God frokost, men siste dag dårlig utvalg av brød. Kjekk beliggenhet skal de ha

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, GMLA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2021

Vårt såkalte Superior rom var bittelite. Nesten umulig å komme ned i stolen mellom bord og seng. På fire dager ble ikke rommet rengjort en eneste gang. Badet var en katastrofe. Dusjdør crashet med gulvet så det var nesten umulig å komme inn, kran ved vask lakk og belysning var kun ovenfra noe som gjorde det umulig å barbere seg.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jonroart
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2021

Allerede ved innsjekk blir tonen satt, ei munter og serviceminded ung dame i resepsjonen. Det samme gjaldt i all hovedsak de andre ansatte vi møtte i forskjellige sammenhenger. Hotellet har ellers en flott beliggenhet i havneområdet og uteplassene i restauranten er outstanding.

Fine rom med gode senger og frokosten løfter seg utover standard hotellfrokost. Da det i tillegg er gratis kaffe i resepsjonen kan en ikke gjøre annet enn å sjekke ut med et smil om munnen sjøl om en gjerne kunne blitt lenger på et så gjestfritt hotell

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, RunarF7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Absolutt ingenting å utsette på dette oppholdet. Rommet var strøkent, frokosten tipp topp og personalet hyggelige og imøtekommende. Beliggenheten er også veldig sentral, så det er også et stort pluss. Kort vei til restauranter og severdigheter.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Vegard N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Bra frokost, dog den må reserveres tidsmessig dagen før.
Bestilte middag på kvelden, denne var utrolig bra og smakfull.
Gode senger, liten støy tross sentrums plassert.
Her får man morgen sola på terrassen under frokosten, det gjør man ikke på andre siden av bukta.
Felles parkering av sparkesykler like ved hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 624jof172
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser