Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 111
Hotels.comUSD 111
Comfort HotelsUSD 120
PricelineUSD 111
Vio.comUSD 111
TravelocityUSD 111
Se alle 17 tilbud
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Jentehelg i Bergen med yngste datteren startet svært bra da vi fikk rommet allerede i 10 tiden, da vi spurte om å få oppbevare bagasjen der til vi kunne sjekke inn.

Rommet var veldig bra- rent, passe størrelse og lux såpen bedre enn mange hotellsåper.

Frokosten hadde bredt utvalg og vi koste oss lenge med både usunne og sunne alternativ.

Beliggenheten til Akvariet og Bryggen er super.

De ansatte er vennlige og serviceinnstilte.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, StavangerStina
HanzPreben, General Manager på Comfort Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019

Hei, Stina!

Tusen takk for at dete valgte akkurat oss og tusen takk for din flotte tilbakemelding. Så utrolig kjekt at dere koste dere! Håper vi sees igjen og ha en fin uke!

Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Effektivt og sytalaust opphold! Vi ankom tidlig på morgenen og fikk til vår store overraskelse mulighet for å sjekke inn umiddelbart - samt sen utsjekk på søndagen (ca kl 17). Greie rom (om enn litt dunkle hva gjelder belysning) og flott bad. Frokosten er god. Alt er effektivt og enkelt. Betjeningen er superhyggelige og imøtekommende. Lokasjonen er bra og det er nokså stille i nabolaget på kveldstid. En av mine favoritter - kommer stadig igjen!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, kingston55
HanzPreben, Manager på Comfort Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Hi!

Thank you so much for your wonderful review!

Kindly regards
General Manager

Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Flott og rolig hotell i utkanten av sentrumsgatene, i enden på gågaten.
Enkle, stilrene rom, med stort romslig bad. Virker ganske nyoppusset. Smilende å blide personale, og helt grei frokost :) Hadde et fint døgn her :)

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, KristineK724

Hi!

Thank you so much for your wonderful review!

Kindly regards
General Manager

Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Hotell med kun det nødvendigste av ting. Bra frokost, god betjening og bra rom. Anbefales for forretningsreiser og familier. Hotellet ligger nærme sentrum og restauranter, med gå avstand til bryggen..

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, IverOlavErstad

Hei, Iver!

Tusen takk for at du valgte å bo hos oss og tusen takk for at du ga oss en så hyggelig tilbakemelding!

Ha en nydelig dag!

Jørgen H. Carlsen

Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger litt ubekvemt til, man må gå 5-6min fra fisketorget. Det er litt kjedelig i «Bergensvær». Når det er sagt er rommene store, sengene gode, området rolig, frokosten veldig bra og betjeningen svært hyggelig. Be om rom mot bakgatene. Jeg kommer veldig gjerne igjen!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, alibaba-oslo
HanzPreben, General Manager på Comfort Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Hei!

Først og fremst tusen takk for at du valgte å bo hos oss og tusen takk for at du ga din hyggelige tilbakemelding. Når du først har ankommet er det veldig hyggelig at du setter meget stor pris på servicen og rommene. Veldig hyggelig lesning at du ønsker å komme tilbake. Du er hjertelig velkommen når du måtte ønske! Ha en flott uke!