Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 131
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 23.05.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 124
Vis tilbud
StayForLong
USD 139
USD 116
Vis tilbud
SPAR USD 23
Expedia.comUSD 124
PricelineUSD 131
HurbUSD 139
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (238)
Filtrer anmeldelser
238 resultater
Vurdering fra reisende
79
93
48
10
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
79
93
48
10
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 238 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Et koselig hotell som er sentrumsnært. Personalet er veldig hyggelige og ønsker deg hjertelig velkommen. Frokosten er så god som den kan få bli nå i koronatiden. Men det nytter så lite når en ikke får søvn pga svært lytt hotell. Dører som smeller igjennom natten og et rom det er fest på forstyrrer nattesøvnen. Det kommer i tillegg sigarettlukt inn i rommet fra ett eller annet sted, det gjør ikke det bedre for nattesøvnen. Uten søvn blir oppholdet bare mislykket, så de som er opptatt av det bør velge et annet hotell.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ninar511
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er greit plassert midt i sentrum. Gåavstand til det meste av severdigheter. I disse covit19 tider lager de enkel frokost, med lune egg, men her lages det sykt med plastavfall. Fine rom i forhold til pris. Trivelig

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, Tengs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Vi besøkte Bergen 2 dager i juni måned i år og bodde på Comfort hotell Hotellet ligger sentralt av byen. Det er gangavstand til Torget og Byggen. Rommene ved hotellet rene og sengene gode. Badet ok. Ansatte var helt topp. Det ble en fin opplevelse å besøke Bergen denne gangen. Jeg vil tykt kunne anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, HenriksenBerg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mars 2020 via mobile enheter

Vi bodde her
En helg ifebruar. Hotellet har en smart self-sjekk in, men også betjent resepsjon. Hyggelig og rent rom, gode senger. Stort sitteområde i forbindelse med resepsjonen, med bar og shuffleboard og bordtennis. Veldig god og rikholdig frokostbuffet. Sentralt, 10-15 minutter å gå til bybanen (som går til flyplassen), og ellers veldig sentralt. Hyggelige og hjelpsomme de som jobber i resepsjonen. Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, lise2101
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020

Ankom hotellet tidlig på fredag formiddag og fikk sjekket inn. Hun som stod i resepsjon var dyktig og imøtekommende og ordnet rask rom. Fikk oppgradert rom som jeg satte pris på. Rommet var ryddig og godt, gode senger. Frokosten var og helt oki og inget var savnet. Vil fremheve Andreas i resepsjon, Han stilt opp når det trengtes, og et et stort pluss for hotellet, ikke minst hans fremtoning i resepsjonen som nok alle gjester setter pris på.. Summa sumarium, så var dette et godt valg, og jeg kommer nok tilbake ved en senere anledning. Kan anbefales

Romtips: hjørnerom var meget bra 314
Dato for oppholdet: mars 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, Fastdalen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser