Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 164
Hotels.comUSD 164
FindHotelUSD 165
PricelineUSD 164
TravelocityUSD 164
EtripUSD 164
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (258)
Filtrer anmeldelser
258 resultater
Vurdering fra reisende
84
100
54
11
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
84
100
54
11
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 258 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2021

Valgte dette hotellet da vi brukte Choice poeng som var oppspart. Ble tatt godt i mot av hyggelig personale og ble tildelt rom kjapt og greit. Rommet var rent med spesielt god plass på badet. Lå i 6. etasje med vindu mot solen som gjorde at det ble noe varmt. Sengen var noe hard, men ok og ligge i. Frokosten var helt grei hvor man fikk det viktigste. Oppsummert så var hotellet akseptabelt.

Romtips: Velg rom som ikke vender mot solen.
Dato for oppholdet: juni 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, osmasen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Comfort Hotel Bergen Comfort Hotel Bergen, Guest Services / Front Office på Comfort Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2022

Hei Osmasen og tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Kjekt å høre at du fikk benyttet deg av oppspart bonuspoeng, det er alltid kjekt! Vi er et selected service hotell, så det vil være noe imitert med kvaliteten på enkelte ting.

Vi setter kjempestor pris på tilbakemeldingen, og håper vi ved ditt neste besøk klarer å gjøre oss fortjent minst en ekstra stjerne (om ikke to)! Hjertelig velkommen tilbake til oss så snart du har mulighet. Det er bare å kontakte oss.

Super hilsen
Cathrine
Team
Comfort Hotel Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2021 via mobile enheter

God beliggenhet. Fikk ett fin rom i sjette etasje. Fint oppusset bad. Teppe på gulvet er jeg lite fan av. Savner kjøleskap på rommet. Det var nesten tomt for toalett papir da jeg ankom rommet, måtte ned å få en rull i resepsjonen. Det burde vært en ekstra rull på rommet. Rengjøring skjer kun hver 4.dag sa de. Det er lite belysning i rommet. I gangen hvor det er speil er det ingen lys. Jeg er gull medlem, men man må selv huske på sine fordeler og mase om de. Det var generelt ok hyggelige personer i resepsjonen, men en som utmerket seg ekstra. Frokost var bra, men savner bacon. Slik som nå får man kun en stripe bacon opp på ett speilegg, ingen mulighet for kun bacon. Tv hadde ikke radio kanaler. Ingen skrivesaker eller penn på rommet. Jeg fikk etter forespørsel lov til å få kun 2 timer senere utsjekk, selv om man er gull medlem. Men 2 timer er fortsatt bedre enn ingenting. Men det er da svært irriterende at rengjøringspersonell ikke får det med seg og banker på og kommer inn på rommet likevel! Da jeg skulle sjekke ut 13:55 fikk jeg beskjed om at utsjekking er kl 12:00! Så sa jeg at jeg fikk jo forlenget det med 2 timer, åja det var du der sa han i resepsjonen.... Sa ifra om rengjøringspersonen, fikk bare til svar at ja de er ivrige idag! Her mangler de tydeligvis rutiner. Alt i alt ok hotell, men litt mangler... Jeg velger noe annet neste gang.

Romtips: På rommet var det ikke air-conditioning. De kan kun luftes i liten glippe. Her kan det nok bli varmt om sommeren. Har du medlemsfordeler må du huske på de selv....
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Svalbard1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Comfort Hotel Bergen Comfort Hotel Bergen, Guest Services / Front Office på Comfort Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2022

Hei Svalbard1 og tusen takk for den konstruktive og fine tilbakemeldingen!

Utrolig kjipt at det ble kluss med sen utsjekk. Vi har lagt det inn i våre rutiner å være obs på medlemsfordeler, så dette er noe vi kommer til å ta mer tak. Vi håper selvsagt at du vil besøke oss igjen, og at vi kan gi deg deg det som forventes når man er gull-medlem i Nordic Choice :)

Vi setter kjempestor pris på tilbakemeldingen, og håper vi ved ditt neste besøk klarer å gjøre oss fortjent minst en ekstra stjerne (om ikke to)! Hjertelig velkommen tilbake til oss så snart du har mulighet. Det er bare å kontakte oss.

Super hilsen
Cathrine
Team
Comfort Hotel Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2020

Det mest fonuftige rommet vi har hatt i sommar. Dusj, knaggar og hyller på badet. Bra med TV-kanalar, også SVT1/2. Det er meir enn dei hadde i Fredrikstad! Ellers greit rom og super lokasjon — i Bergen og Barcelona er det vel umogeleg å unngå nettopp det!!??
Fekk oss tre solfyllte timar rundt på Nordnes innan vi måtte nå Oslotoget. Typisk korona-frokost og ok korona-tiltak, som me kunne sjå. Litt krøkkete heis, bak tunge rømmningsdører i stål. Dårleg leselys.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, ArneAslakson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Comfort Hotel Bergen Comfort Hotel Bergen, Guest Services / Front Office på Comfort Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2022

Hei Arne Aslakson!
Beklager at dette svaret ikke kom når du først skrev tilbakemeldingen! Vi har nå en vårrengjøring av alle tilbakemeldinger og målet er at alle som har skrevet til oss skal få svar (uavhengig av hvor lenge siden dette er).

Tusen takk skal du ha for tilbakemeldingen og vi ønsker deg uansett hjertelig velkommen tilbake til oss!

Super hilsen
Cathrine
Team
Comfort Hotel Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Gift m en Bergenser. Men første gang vi bor på hotell i hjem byen hans. Er vanligvis på besøk hos familie når vi er her. Men nå hadde vi lyst til å være i sentrum uten å måtte kjøre hjem. Fin beliggenhet på hotellet. Sentralt i enden på gågata. Stille og rolig. Fikk rom m bitte litt utsikt over vågen. Helt greit rom men sluket på badet var tett, men ble ordnet opp i. Litt varmt og ikke så lett å få inn nok luft. Greie rom og gode senger. Frokosten var grei nok. Ikke noe wow. Veldig hyggelige folk i resepsjonen som gav gode råd og tips. Og var veldig hjelpsomme. Kunne ha m hund som var viktig for oss. Litt irriterende å måtte betale for shuffel bord spillet...stod ikke noe om det på siden deres...

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Comfort Hotel Bergen Comfort Hotel Bergen, Guest Services / Front Office på Comfort Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2022

Hei Linda S!
Beklager at dette svaret ikke kom når du først skrev tilbakemeldingen! Vi har nå en vårrengjøring av alle tilbakemeldinger og målet er at alle som har skrevet til oss skal få svar (uavhengig av hvor lenge siden dette er).

Tusen takk skal du ha for tilbakemeldingen og vi ønsker deg uansett hjertelig velkommen tilbake til oss!

Super hilsen
Cathrine
Team
Comfort Hotel Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Hotellet var helt ok for formålet, tur med fruen og minstemann.
Sengene var løse og flyttet seg fra hverandre, litt upraktisk når minsten skulle ligge i midten. Men en pakke hyssing fra Nille fikset den biffen.

Frokost var noe enkel men grei nok mhp at det var Coronatid.

Betjening var hyggelig og behjelpelig, vi fikk en ekstra pute selv om resepsjonist på kveld var alene på jobb.
Rommet var rent og pent.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Jorgen6874
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Comfort Hotel Bergen Comfort Hotel Bergen, Guest Services / Front Office på Comfort Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2022

Hei Jorgen6874!
Beklager at dette svaret ikke kom når du først skrev tilbakemeldingen! Vi har nå en vårrengjøring av alle tilbakemeldinger og målet er at alle som har skrevet til oss skal få svar (uavhengig av hvor lenge siden dette er).

Tusen takk skal du ha for tilbakemeldingen og vi ønsker deg uansett hjertelig velkommen tilbake til oss!

Super hilsen
Cathrine
Team
Comfort Hotel Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser