Kjære @RosslandR
Hjertelig takk for besøket og tilbakemeldingen din, vi er glad for å høre at du likte hotellet generelt!
La oss bare få en ting unnaveis med en gang, i hotellkjeden vår innfører vi ikke tiltak rettet mot samfunnsansvar og miljø for kun å tjene mer penger. Dette er noe vi genuint brenner for og ønsker å gjøre en forskjell som et så stort selskap vi er med over 190 hotell. Vi skjuler derimot ikke at vi måler resultatene våre på en trippel bunnlinje (People, Planet & Profit), da de som oftest henger sammen.
Det har i flere år vært et ønske blant mange gjester og kunne velge bort rengjøring underveis i oppholdet, dersom de ikke trenger det. Da vi må bemanne hotellet vårt etter antall boende gjester uansett, har løsningen blitt at man kan henge ut et dørskilt innen kl. 23 kvelden før om man ønsker renhold og så donerer hotellet i tillegg 10,- til vårt mangeårige UNICEF prosjekt "Sweet Dreams" for de rommene som ikke har hengt ut skiltet. Forstår godt at du tenker slik du gjør, når vi ikke får kommunisert ut ordentlig at bemanningen på vaktlisten kommer på jobb på morgenen som planlagt, men får heller mer tid til å gjøre andre oppgaver. Det er klart at enkelte ganger kan det bli spart noen kroner også, som ved sykdom ol.
I det store og det hele er dette en vinn vinn situasjon for både oss, gjestene og barna/familiene i Kambodsja som prosjektpengene går til.
Ikke nøl med å ta kontakt med meg direkte om du har ytterligere kommentarer/spørsmål til dette.
Med vennlig hilsen
Hege, Hotellsjef