Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 160
Hotels.comUSD 150
PricelineUSD 160
eDreamsUSD 160
TravelocityUSD 150
CheapTicketsUSD 150
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (752)
Filtrer anmeldelser
752 resultater
Vurdering fra reisende
292
278
112
50
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
292
278
112
50
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 752 anmeldelser
Anmeldt 12. januar 2020

Ankom på natten, men ble godt tatt i mot. Ble positivt overrasket når jeg i tillegg fikk oppgradert rom selv om jeg "bare" skulle sove der. Frokost var helt på høyde med andre hotell i kjeden. Godt med parkeringsplasser på hotellområdet. Rask og effektiv inn- og utsjekk.

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, BjornChr2233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guestrelations_QHEG, Leder  på Quality Hotel Edvard Grieg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2020

Tusen takk for besøket @BjornChr2233 og så hyggelig tilbakemelding!
Håper å se deg igjen her i fremtiden :)

Med vennlig hilsen
Hege & Team Grieg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2019 via mobile enheter

Fint oppusset hotell, stilig innredning. Rommen holder helt ok standard. Litt enkelt, men not to shabby. Vanvittig dårlig seng og flate rare puter. Fint bad med god dusj. Bra frokost med godt utvalg.
Så til julebordet:
Fantastisk arrangement, god mat, hyggelig betjening, litt stive priser i baren, bra opplegg rundt maten og buffeten der. Veldig god mat! Knall bra show av samtlige artister på scenen. Alt i alt en kjekke kveld, med trekk for dårlig seng og vondt i nakken/ryggen.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 972stinep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guestrelations_QHEG, Leder  på Quality Hotel Edvard Grieg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2020

Tusen takk for besøket og ikke minst tilbakemeldingen, @972stinep!
Så kjekt at du koste deg på julebordshowet og var så fornøyd. Et av hovedpoengene med å bo på hotell er jo å kose seg, men også våkne mer uthvilt enn hjemme, så vi synes det er leit at du følte sengen var dårlig.. Trolig har den vært ødelagt uten at vi har merket det, da vi generelt får mye ros for sengene våre. Det er jo også veldig inviduelt med senge- og putepreferanser, men vit at det er bare å gi beskjed til oss med en gang så skal vi fikse det meste. I verste fall flytter vi deg til et annet rom, hvis reperasjonen er mer omfattende :)

Hjertelig velkommen tilbake!

Hilsen Hege & Team Grieg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2019 via mobile enheter

Julebordshow med alt d innebære!

✔️Stort og fint rom med deilig seng, gode puter og stort bad!
✔️Kjempegodt pinnekjøtt, svineribba med perfekt svor og deilig dessert med godt utvalg!
✔️Effektivt og utrulig serviceinnstilt personale,- rask betjening i baren, god logistikk rundt buffetane.
✔️ Flinke og høflige servitørar
✔️ Sjukt bra show - veldig bra arrangert!

Vi e kjempefornøyde og vi glede oss allerede t neste år!

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, brittaruna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guestrelations_QHEG, Leder  på Quality Hotel Edvard Grieg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2020

Fantastisk gøy at dere hadde det bra hos oss på julebordshow fra A til Å @anurA87!
Hjertelig tusen takk for besøket og for tilbakemeldingen!
Showet i 2020 skal bli minst like bra, så det er bare å holde av billetter allerede nå. Velkommen tilbake :)

Hilsen
Hege, Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2019

Kjempe god service og fantastisk frokost. Vi er fornøyde med å ha fått med oss Madcon konsert, og god stemning blant julebordsgjestene. Takk for gode pølser og «pølsebrød» som nattmat, etter et par drinker i den godt bemannede baren.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 767mathildek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guestrelations_QHEG, Leder  på Quality Hotel Edvard Grieg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2020

Herlig å høre at dere koste dere hos oss på julebordshow @767mathildek.
Håper vi ser dere igjen dette året også (nye artister og underholdning hvert år, som vi føler selv i hvertfall at vi topper gang på gang)!

Med vennlig hilsen
Hege, Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2019 via mobile enheter

Har bodd på hotellet tre ganger. Prisen og beliggenhet, samt gratis parkering gir to «stjerner». Resten var helt elendig! Bergens største hotell reklamerer med både bar og restaurant, men har ikke nok folk på jobb til å betjene gjestene.
Vi måtte vente i over to timer i halvfull restaurant for å få servert mat. Til slutt var vi de eneste igjen i lokalene. De fleste andre gjester (i utgangspunktet var det rundt 40 gjester totalt) valgte etterhvert å forlate restauranten uten maten, og ringte etter pizza i stedet. Altså: om du ikke klarer å få middagen klar på to timer, så sett litt brød på bordet da, i det minste! Våre barn var til slutt så sultne at vi måtte kjøpe knekkebrød i resepsjonen mens vi ventet på middagen vår.
Bartenderen hadde heller ikke kontroll, og løp rundt som en stressa uten å klare å betjene de rundt 10-12 som forsøkte å få kjøpt noe i baren. Han var mest opptatt av å fortelle gjestene at dette ikke var hans feil, men ledelsen!
Maten var dyr og levde forøvrig ikke opp til forventningene i denne typen restaurant.
Dette er andre gang vi opplever unormalt lang ventetid i restauranten og dårlig service.

Dato for oppholdet: november 2019
Takk, solo603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guestrelations_QHEG, Leder  på Quality Hotel Edvard Grieg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2020

Kjære @solo603
Hjertelig takk for besøket og din oppriktige tilbakemelding!
Forstår godt at du blir oppgitt av opplevelsen og ikke minst når det skjer under to av dine tre opphold..
Når det koker og pågangen blir høyere enn gjesteantallet på huset den dagen tilsier, så kan vi helt klart bli bedre på å håndtere det. Mye kan gjøres med en mer serviceinnstilt holdning, og det hjelper absolutt ikke å skylde på andre der og da. Utfordringen vår ligger i at vi har en svær restaurant som er tilpasset vår store eventavdeling, men a la carte delen/kjøkkenet er nokså liten i forhold. Det går stort sett veldig bra da vi som regel har andre grupper på huset. På dager vi vet det blir pågang på a la carte løser vi det til det beste for gjestene ved å for eksempel tilby buffet eller lignende og oppfordrer til å bestille bord på forhånd. Dette er ikke ment som unnskyldninger, men mer en forklaring så du vet hva vi har å jobbe utifra. Vi håper inderlig ikke at dere har gitt oss opp, og jeg håper du vil ta kontakt med meg direkte før et eventuelt nytt opphold så kan jeg fortelle litt om hva som skjer på hotellet de dagene for eksempel. Jeg og resten av Team Grieg ønsker å sørge for at oppholdet går strålende!

Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Hege, Hotellsjef
hege.lund@choice.no

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser