Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 159
PricelineUSD 159
Hotels.comUSD 148
eDreamsUSD 159
Orbitz.comUSD 148
TravelocityUSD 148
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (752)
Filtrer anmeldelser
753 resultater
Vurdering fra reisende
292
278
112
50
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
292
278
112
50
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 753 anmeldelser
Anmeldt 24. august 2020

Flott Hotel med fine rene rom, kjempegod mat og super service. Rolig område uten støy. Når det regner
så er det fint kunne parkere bilen i stort garasje anlegg under hotellet. Vårt andre opphold her, og vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Frode-1963
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Birte Torvanger Nodset, Other på Quality Hotel Edvard Grieg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2020

Kjære @Frode-1963,

Tusen takk for fin tilbakemelding og takk for besøket!
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake :)

Med vennlig hilsen
Birte - Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2020

Hotellet er helt ok hvis du trenger overnatting, har bil og setter pris på gratis parkering, men blir nok litt tungvint hvis du skal være turist inne i setrum. God standard på hotellet, bra frokost og veldig hyggelig personale. Ikke minibar eller vinglass på rommet. Direkte innsyn på vårt rom, så vi måtte ha tykke gardiner trukket for. Det er, som vanlig på hotell, ikke tilstrekkelig belysning til å kompensere for fortrukne gardiner.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, wofw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Birte Torvanger Nodset, Other på Quality Hotel Edvard Grieg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2020

Tusen takk for besøket og for tilbakemeldingen @wofw.
Vi ligger litt utenfor sentrums kjernen ja, det er sant, så derfor er gratis parkering satt pris på hos oss.
Vi har lobbyshop hvor vi selger det man måtte ønske fra evt. minibar og vinglass kan lånes i resepsjon.
Din kommentar vedr. lys blir videreformidlet til teknisk avdeling som vil se på saken.

Beste hilsner
Birte - Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2020

Ankom på natten, men ble godt tatt i mot. Ble positivt overrasket når jeg i tillegg fikk oppgradert rom selv om jeg "bare" skulle sove der. Frokost var helt på høyde med andre hotell i kjeden. Godt med parkeringsplasser på hotellområdet. Rask og effektiv inn- og utsjekk.

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, BjornChr2233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guestrelations_QHEG, Leder  på Quality Hotel Edvard Grieg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2020

Tusen takk for besøket @BjornChr2233 og så hyggelig tilbakemelding!
Håper å se deg igjen her i fremtiden :)

Med vennlig hilsen
Hege & Team Grieg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2019 via mobile enheter

Fint oppusset hotell, stilig innredning. Rommen holder helt ok standard. Litt enkelt, men not to shabby. Vanvittig dårlig seng og flate rare puter. Fint bad med god dusj. Bra frokost med godt utvalg.
Så til julebordet:
Fantastisk arrangement, god mat, hyggelig betjening, litt stive priser i baren, bra opplegg rundt maten og buffeten der. Veldig god mat! Knall bra show av samtlige artister på scenen. Alt i alt en kjekke kveld, med trekk for dårlig seng og vondt i nakken/ryggen.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 972stinep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guestrelations_QHEG, Leder  på Quality Hotel Edvard Grieg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2020

Tusen takk for besøket og ikke minst tilbakemeldingen, @972stinep!
Så kjekt at du koste deg på julebordshowet og var så fornøyd. Et av hovedpoengene med å bo på hotell er jo å kose seg, men også våkne mer uthvilt enn hjemme, så vi synes det er leit at du følte sengen var dårlig.. Trolig har den vært ødelagt uten at vi har merket det, da vi generelt får mye ros for sengene våre. Det er jo også veldig inviduelt med senge- og putepreferanser, men vit at det er bare å gi beskjed til oss med en gang så skal vi fikse det meste. I verste fall flytter vi deg til et annet rom, hvis reperasjonen er mer omfattende :)

Hjertelig velkommen tilbake!

Hilsen Hege & Team Grieg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2019 via mobile enheter

Julebordshow med alt d innebære!

✔️Stort og fint rom med deilig seng, gode puter og stort bad!
✔️Kjempegodt pinnekjøtt, svineribba med perfekt svor og deilig dessert med godt utvalg!
✔️Effektivt og utrulig serviceinnstilt personale,- rask betjening i baren, god logistikk rundt buffetane.
✔️ Flinke og høflige servitørar
✔️ Sjukt bra show - veldig bra arrangert!

Vi e kjempefornøyde og vi glede oss allerede t neste år!

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, brittaruna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guestrelations_QHEG, Leder  på Quality Hotel Edvard Grieg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2020

Fantastisk gøy at dere hadde det bra hos oss på julebordshow fra A til Å @anurA87!
Hjertelig tusen takk for besøket og for tilbakemeldingen!
Showet i 2020 skal bli minst like bra, så det er bare å holde av billetter allerede nå. Velkommen tilbake :)

Hilsen
Hege, Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser