Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Bjørn Egil T
Sola, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 27. okt. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations ManagerRadisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. okt. 2018
Heisann Bjørn Egil,
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk!
Det er kjempe hyggelig å høre at rommet ble godt likt, og at du har hatt et behagelig og flott opphold her hos oss!
Og enda kjekkere å høre at du har truffet på rett lojalitetsprogram og at fordelene falt i god smak :-)

På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen ved neste Bergenstur!

Med vennlig hilsen,
Anne Line Hermansen
Guest Relations
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 430
  • Strawberry Hotels
    kr 2 750
  • Algotels
    kr 2 373
  • Expedia.com
    kr 2 420
0.1 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 693
  • Expedia.com
    kr 2 781
  • Agoda.com
    kr 2 348
  • Hotels.com
    kr 2 778
0.2 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 3 271
  • Expedia.com
    kr 3 686
  • Vio.com
    kr 2 900
  • Hotels.com
    kr 3 365
0.5 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 251
  • Strawberry Hotels
    kr 2 890
  • Vio.com
    kr 2 142
  • Expedia.com
    kr 2 654
0.6 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 070
kr 2 712
  • Expedia.com
    kr 2 701
  • Hotels.com
    kr 2 702
  • Strawberry Hotels
    kr 3 070
0.3 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 457
  • Expedia.com
    kr 2 457
  • Vio.com
    kr 2 157
  • Scandic Hotels
    kr 2 457
1.2 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 399
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 399
  • Hotels.com
    kr 1 399
  • Priceline
    kr 1 399
1.2 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
kr 1 793
kr 1 581
  • Strawberry Hotels
    kr 1 790
  • Expedia.com
    kr 1 575
  • Hotels.com
    kr 1 575
11.8 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 527
  • Scandic Hotels
    kr 2 527
  • travelup.com
    kr 2 075
  • Expedia.com
    kr 2 527
0.7 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 6 498
Bli belønnet med One Key
  • Official Site
    kr 6 080
  • Vio.com
    kr 5 033
  • Hotels.com
    kr 6 891
0.5 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldelser (3 335)
Filtrer anmeldelser
3 335 resultater
Vurdering fra reisende
1 098
1 352
555
212
118
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 098
1 352
555
212
118
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
275280 av 3 335 anmeldelser
Anmeldt 20. oktober 2018

Tok med kona til Bergen for å hygge oss en natt på hotel. Bestilte da et "oppgradert rom" for å få litt ekstra luksus. Blir da veldig skuffet når vi få et "Superior rom " med gamle skitne tepper og et knøtt lite bad med dusj i badekaret. Takhøyden i "dusjen" var så lav at jeg må bøye hode i dusjen for å kunne vaske håret (Jeg er ikke høyere enn 178 cm !). Frokosten var heller ikke noe å skryte av. Når det serveres kalde speilegg med en tykk skorpe/hinne over den gule plommen og speilegget krøller seg i kanten har det ligget der altfor lenge. Dette var nok min siste gang på Radisson Blue Royal Bergen. Neste gang blir det et annet hotel for 1809,- kroner natta. Og da håper jeg de innfrir!

Romtips: Anbefaler andre å velge ett annet hotel
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu Hotels
Takk, erikoestboe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2018

Heisann Erik,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk.
Vi jobber hele tiden med å forbedre både service og produkt, og din tilbakemelding vil brukes videre i dette arbeidet.

Det er svært beklagelig å høre om din opplevelse under deres opphold her hos oss, og jeg beklager på det sterkeste at vi ikke sto til deres forventning på rom og at kvaliteten på vår frokost ikke holdt opp til vår kvalitet.

Din tilbakemelding er delt med vår ledelse, og vi håper å høre fra deg slik at vi kan rette opp i ditt inntrykk!


Med vennlig hilsen,
Anne Line Hermansen
anneline.hermansen@radissonblu.com
Guest Relations
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018

God hotell ved brygge i Gamle byen. Fantastisk god frokost med bra valg. Flott rom service og veldig bra og stabilt internett overalt. Har vært litt uheldig med strømbrudd for ca. En timestids som påførte til at alle TV kanaler bli borte flere timer etterpå.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
1  Takk, Sarabjit S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2018

Heisann Sarabjit,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk!
Jeg er glad for å høre at du har hatt et fint opphold her hos oss, og at alt fra beliggenhet, rom og frokost falt i god smak.

Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning.

Beste hilsen,
Anne Line Hermansen
Guest Relations
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Dusjen sluttet å virke på rommet mitt mitt i morgendusjinga.Det var en skikkelig nedtur. Jeg fikk heller ikke TV til å virke på rommet mitt. På frokostserveringen var det fullt så det var store mangler både av mat og drikke. Vakkert sted og sentralt. Men hotellet viste seg ikke fra sin beste side for meg. Jeg fikk ingen respons da jeg sa fra i resepsjonen. Terningkast 3

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Tuuttaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
RadissonHotelGroup, Customer Support Specialist på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018
Google-oversetting

Hej Tove Alice,

Tack för att du har tagit dig tid att skriva om din vistelse på vårt hotell. Vi beklagar att du hade problem med TV samt dusch på ditt rum. Självklart så ska de båda fungera utan problem, och vi beklagar detta. Vi uppskattar din feedback, även angående frukosten, och ska göra vårt bästa för att förbättra oss i framtiden.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Greit hotell, men ikke mer. 3 av 4 nattbordslamper fungerte ikke. Litt tungvint dusjløsning. Restaurant/frokost middelmådig. Nokså kaotisk severing. Ellers hyggelig betjening, høflig og hjelpsom. O.K., men ikke mer.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Cato G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Heisann Cato,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk.
Vi jobber hele tiden med å forbedre både service og produkt, og din tilbakemelding vil brukes videre i dette arbeidet.

Jeg håper å høre fra deg om det er noe vi kan gjøre for deg, og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved et senere besøk slik at vi kan gjøre vårt beste for å rette opp ditt inntrykk!


Med vennlig hilsen,
Anne Line Hermansen
anneline.hermansen@radissonblu.com
Guest Relations
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser