Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 133
Expedia.comUSD 133
Hotels.comUSD 133
TripadvisorUSD 131
CheapTicketsUSD 133
Agoda.comUSD 133
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 861)
Filtrer anmeldelser
2 861 resultater
Vurdering fra reisende
894
1 215
496
170
86
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
894
1 215
496
170
86
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
152157 av 2 861 anmeldelser
Anmeldt 15. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Flott opphold med fint rom og veldig god seng. Liten hake da noen ikke hadde fått med seg at vi skulle ha middag. Dette fikset de mesterlig og disket opp med en nydelig 2 retters og gratis drikke. Fantastisk frokostbuffet! Beste jeg har opplevd på noe hotell faktisk. Eneste minus for oss var at det var alt for varmt på rommet og vi kunne ikke regulere temperaturen. Uansett veldig fornøyd og kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu Hotels
Takk, Bitten A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2019

Heisann Bitten,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk.
Vi jobber hele tiden med å forbedre både service og produkt, og din tilbakemelding vil brukes videre i dette arbeidet.
Først og fremst ønsker jeg selvsagt å beklage for misforståelsen som oppsto vedrørende middagsreservasjonen deres, men det er fantastisk å høre at det løste seg på en flott måte og at det endte i en god opplevelse :-)

På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Anne Line Hermansen
Guest Relations
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Kjempegode senger, store og fine rom, rent og pent, glimrende beliggenhet, veldig god frokost og så har de Børge i resepsjonen. For en fikser! Tusen takk for et supert opphold, kommer veldig gjerne igjen.

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, jeanettea531
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2019

Heisann jeanettea531,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk!
Det er kjempe hyggelig å høre at du har hatt et flott opphold her hos oss, og at alt fra beliggenhet til rom og frokostbuffeen vår falt i god smak :-)
Ekstra hyggelig å lese at Børge tok godt vare på dere under oppholdet, og tilbakemeldingen din settes stor pris på!

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning, og ønsker deg det beste i 2019!

beste hilsen,
Anne Line Hermansen
Guest Relations
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser