Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Solgun Ø
Tromsø, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 28. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med venner
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations ManagerRadisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 31. jan. 2019
Heisann Solgun,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk.
Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et flott opphold her hos oss og at frokosten spesielt falt i god smak :-)
På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Anne Line Hermansen
Guest Relations
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 050
kr 2 688
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.1 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 740
kr 2 520
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.6 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 099
kr 1 806
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.4 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 2 555
kr 2 252
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 252
0.3 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 602
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 602
1.2 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
kr 3 217
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 3 217
0.2 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 3 421
  • Priceline
0.5 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 5 416
  • Vio.com
0.5 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Strawberry Hotels
    kr 2 590
  • Expedia.com
    kr 2 775
0.6 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Scandic Hotels
    kr 1 324
  • ZenHotels.com
    kr 1 267
  • Hotels.com
12.5 km fra Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldelser (3 326)
Filtrer anmeldelser
3 327 resultater
Vurdering fra reisende
1 097
1 348
552
212
118
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 097
1 348
552
212
118
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
247252 av 3 327 anmeldelser
Anmeldt 27. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 23. januar 2019

Jeg fikk god hjelp og oppfølgning i forkant av arrangementet. Og på selve dagen fikk jeg fantastisk god service av hovmester og hennes servitører hele kvelden.De som jobbet i resepsjonen var også veldig positive og serviceminded.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, Harald R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019

Heisann Harald R,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk.
Det er en stor glede å lese din tilbakemelding, og dette skal selvsagt dele med vårt personale som nevnes :-)
Vi er glad for at dere hadde en flott feiring av den store dagen, og håper vi får gleden av å ønske dere velkommen igjen ved en senere anledning!

På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen.

Med vennlig hilsen,
Anne Line Hermansen
Guest Relations
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Hotellet ligget forholdsvis sentralt til. Rommet var ok, en kunne åpne vinduet, men det var vegg til veggteppe og et veldig lite bad. Lite plass til å henge fra seg på badet. i redepsjonen var det trivelige og hjelpsomme ansatte.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ekirsti
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019

Heisann Ekirsti,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk.
Vi jobber hele tiden med å forbedre både service og produkt, og din tilbakemelding vil brukes videre i dette arbeidet.
På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Anne Line Hermansen
Guest Relations
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Bra beliggenhet i Bergen. Hotellet har en standard som nok er litt over de fleste radisson hotellene jeg har vært gjest på i Norge. Hotellets egen restaurant holder bra standard på både mat og service. Frokosten var helt OK men ikle helt i toppen av hotell frokoster

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Stian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019

Heisann Sholmvik,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk.
Det er kjempe kjekt å høre at du har hatt et flott opphold her hos oss, og at særlig beliggenheten falt i god smak og at du trivdes på vårt hotell.
Vi setter pris på din tilbakemelding vedrørende vårt frokostbuffet, jeg kan gledelig fortelle at vi har gjort endringer her og håper du får gleden av å teste vårt nye konsept ved senere besøk :-)
På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Anne Line Hermansen
Guest Relations
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Veldig fornøyd med servicen på dette hotellet. Da jeg sjekket inn hadde det skjedd en feil i systemet slik at rommet jeg fikk ikke var gjort klart like vell. Etter en masse beklagelse fikk jeg et oppgradert rom med høyere standard. Veldig bra!
Frokosten hadde et godt utvalg og med mulighet for å bestille egen omelett.
Alt i alt et bra opphold.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 669remys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019

Heisann 669remys,

Tusen takk for tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse etter ditt nylige besøk!
På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Anne Line Hermansen
Guest Relations
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser