Via hotels.com så hadde vi bestilt standard rom for 2 voksne, med 1 kingsize-bed. Da vi skulle sjekke inn (som det riktignok var hyggelig at vi fikk lov til en time før tiden), ble vi først fortalt at vi hadde fått en oppgradering av rommet - før vi fikk nøkkelen til et rom i 2.etg, med to enkeltsenger. Da vi ringte ned til respesjonen og påpekte dette, så ble jeg nesten kjeftet på for at deres samarbeidspartner hotels.com visstnok hadde gitt dere beskjed om at vi skulle ha to senger - og at "jeg gjerne måtte gi beskjed til dem om dette". Jeg har en e-post bekreftelse på 1 kingsize-bed, og da er det jo merkelig at systemet sender ut noe annet til dere.
Det er svakt å ha medarbeidere som prøver å legge noe som dette over på gjesten; hun hadde rett og slett en elendig dag, har ikke fått nok opplæring eller passer ikke til denne jobben. Jeg som deres kunde har tross alt bare bestilt et konkret hotellrom i 5 netter - og stoler på at dere/deres samarbeidspartnere fikser det derifra. Ingen problem hvis vi bare på en høflig måte hadde blitt fortalt at det hadde skjedd en feil, men det var altså ikke tilfellet. Da føltes dessuten den nevnte "oppgraderingen" av rommet kun ut som ei finte, og at det opprinnelige rommet vi hadde bestilt tydeligvis var dobbeltbooket eller ikke tilgjengelig.
Deretter fikk vi rom 382 i 3.etg, rett og slett et HC-rom og på alle måter ganske så stusselig både på bad og ellers. Vi orket uansett ikke klage noe mer der og da, fikk dobbelsengen vår og bodde de fem nettene på dette rommet - og hadde forsåvidt et OK opphold utover dette. Men den første dagen ødela mye, og gjorde utvilsomt dette til den dårligste opplevelsen jeg noensinne har hatt på et Radison Blu-hotell (som jeg som stort sett alltid tidligere har valgt under reise).