Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 185
PricelineUSD 185
Hotels.comUSD 185
TravelocityUSD 185
Trip.comUSD 184
Destinia.comUSD 200
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 989)
Filtrer anmeldelser
2 990 resultater
Vurdering fra reisende
942
1 256
511
185
96
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
942
1 256
511
185
96
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
95100 av 2 990 anmeldelser
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Ok sted. Fin beliggenhet og ok pris.
Valgte sted pga lett tilgang til/kort vei til parkeringshus, men parkeringen i nærheten var veldig liten og det var ingen ledig plass. Heldigvis ikke veldig langt til neste p-hus.
Ok rom, men trøblete senger der madrass og overmadrass sklir i alle retninger. Fin og hjelpsom betjening som hjalp oss med å få rommet kaldt nok.
Liker veldig godt at vi kunne få tilgang til chromecast på TVen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, benteu2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020

Med noen unntak av forhold som ligger utenfor hotellets kontroll og tilfeldigheter, så er dette et svært godt hotell med en svært god beliggenhet. Alt er i gåavstand.
Ellers så er det rent og pent og rolig, og god service.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Robert_of_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Supert hotell med fantastisk beliggenhet på bryggen i Bergen og kort avstand til alt vi ønsket å oppleve. Helt topp for Norgesferien. Det eneste minuset var temperaturen på soverommet som bidro til dårlig nattesøvn, utover det var komfort, beliggenhet og service helt upåklagelig, og sengen helt fantastisk å ligge i. Dette er av de bedre hotellopplevelsene jeg har hatt.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, siljeskoglund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Generelt meget bra. Bedre kvalitet på enkelte matretter som eggerøre. Bruke riktige ingredienser som helmelk eller fløte. En kokk’s første bud. Følge nyeste kostholdsråd når det gjelder mettet fett ( Helmelk ). I alle fall ha alternativ.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, johngskoglund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020

Hotellet ligger svært sentralt, og personalet var veldig vennlige. Savnet ordentlig parkeringsmuligheter og større frokostsal, men oppholdet var i det store og hele svært bra, spesielt med tanke på prisen. Vil absolutt anbefale dersom man ønsker kvalitet for pengene.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Harald M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RadissonBluRoyal, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2020

Heisann Haraldmiller,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk!
Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et hyggelig opphold her hos oss og at du spesielt satt pris på beliggenheten vår og vårt personale.

På vegne av hele teamet her på Royal ønsker jeg å takke for besøket, vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning :-)

Beste hilsen,
Anne Line Hermansen
Guest Relations
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser