Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 119
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
eDreams
Orbitz.com
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 887)
Filtrer anmeldelser
2 887 resultater
Vurdering fra reisende
899
1 224
500
175
89
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
899
1 224
500
175
89
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5762 av 2 887 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020

Kosetur ble litt annerledes når rom først var feil og så fikk vi et skittent rom, frokost var god, men litt lang kø og lite smittevernstiltak i matkø.

Ellers fint hotell, hyggelig personale i resepsjonen

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, danielwestervik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt rom med havutsikt, men ser rett i et bygg. For å se et lite havgløtt må man stå helt til høyre inntil veggen med vridd nakke. Ikke bruk penger på dette hvis dere velger hotellet.
Rommene hadde litt gammelt interiør.

Måten de hadde løst frokost/smittevernstiltak kan best beskrives som tragi-komisk. Her må man smøre seg med verdens beste tålmodighet og avstand på 1 meter kan man bare glemme da inngang/utgang til spiserommet er smalt og gjennom en lang kø av mennesker. Styr unna!

Hun som sto i resepsjonen ved ankomst var verken imøtekommende eller serviceminded.

Positivt: Beliggenheten, gode senger og en god restaurant i første etasjen.

Vi velger ikke dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Elisabeth1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Hotellrommet var fint, rent, og ok størrelse. Det var en god frokost med mye utvalg (både varmt og kaldt). Det var også gode glutenfrie alternativer (brød, knekkebrød). Hotellet ligger sentralt ift sentrum.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Lotta91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Helt grei opplevelse, men en del ting som må ordnes i forhold til hygiene og logistikk ved frokosten. Var skitne glass på rommet fra tidligere gjest, køen inn til frokost var lang hver morgen uavhengig av klokkeslett vi gikk til frokost. Dette skyldes nok dårlig planlegging i forhold til korona-tiltak på hotellet. Mange små og enkle grep ville forbedret oppholdet betraktelig. Ellers ligger hotellet sentralt og har helt greie rom.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, MarenR-80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Ok sted. Fin beliggenhet og ok pris.
Valgte sted pga lett tilgang til/kort vei til parkeringshus, men parkeringen i nærheten var veldig liten og det var ingen ledig plass. Heldigvis ikke veldig langt til neste p-hus.
Ok rom, men trøblete senger der madrass og overmadrass sklir i alle retninger. Fin og hjelpsom betjening som hjalp oss med å få rommet kaldt nok.
Liker veldig godt at vi kunne få tilgang til chromecast på TVen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, benteu2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser