Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 106
Vis tilbud
Expedia.com
USD 107
Vis tilbud
Priceline
USD 106
Vis tilbud
Hotels.comUSD 107
TravelocityUSD 107
TraveluroUSD 106
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 060)
Filtrer anmeldelser
3 060 resultater
Vurdering fra reisende
973
1 271
522
192
102
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
973
1 271
522
192
102
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
97102 av 3 060 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bodde i en av hotellets junior suiter. God seng og grei størrelse på rommet. Elendig renhold. Masse støv og flekker på speil. Fant godteri på gulvet fra tidligere gjester.

Glemte en pose med tøy på rommet. Den har tydeligvis blitt kastet i søpla, evt stjålet, så ikke glem ting på dette hotellet!

Men kommer nok til å velge andre hotell neste gang man skal noe i Bergen.

Frokost var også ok. Beliggenhet bra.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lmrd82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Bra hotell, stilrent og nyere rom. Hotellet ligger veldig sentralt.

Rommet jeg hadde var uten AC noe som trekker noe ned.

Frokosten var heller ikke noe spesiell, tørr bacon og ikke noe særlig god eggerøre.

Et gjennomsnitts hotell

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, Vacationer786805
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi budde på eit fint superior rom med badekar. Null utsikt, men det var forsåvidt greit, i og med at det var så varmt i Bergen at det var godt å ha eit rom som ikkje sola steika rett på. Veldig kjekt med Chromecast på rommet. Trivelege ansatte i resepsjonen. Bestilte rom utan frukost, men kjem gjerne attende for å teste ut denne når korona-situasjonen er over. Sov godt i ei god seng.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 297kristinad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020

Det var ingen ledige parkeringsplasser i nærheten av hotellet. Fant til slutt plass ved Grieghallen, ca 20 min gange fra hotellet. Dette kunne godt vært nevnt på nettsiden. Ellers god service og sentral beliggenhet.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, DagSve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020

Kosetur ble litt annerledes når rom først var feil og så fikk vi et skittent rom, frokost var god, men litt lang kø og lite smittevernstiltak i matkø.

Ellers fint hotell, hyggelig personale i resepsjonen

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, danielwestervik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser