Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 119
Vis tilbud
Expedia.com
USD 119
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.10.21
Trip.com
USD 115
Vis tilbud
PricelineUSD 119
Hotels.comUSD 119
getaroom.comUSD 125
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 890)
Filtrer anmeldelser
2 890 resultater
Vurdering fra reisende
899
1 224
502
176
89
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
899
1 224
502
176
89
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5156 av 2 890 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020

Flotte store rom, kosta ikke skjorta for ei natt! Svært fornøyd med dette hotellet, samt personalet. Eneste som jeg ikke var så fornøyd med, er manglende/dårlige parkerings muligheter. Fant et p-hus Bort i gata.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, aarntz718515
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Meget sentral beliggenhet hotell med pene rom. Følte ikke at hotellet hadde på plass nødvendig renhold og Covid 19 tiltak (eks lange køer til frokost, møkkede korridorer mm). 1 heis var ute av drift som ga lange køer. Siden hotellet er under ombygging så burde man hatt feks frokost servering i et større møtelokale.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, Carsten973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Betalte en god pris for Business Clas rom. Rommet og badet var stort, moderne og rent. Minus for dårlig tiltak i forbindelse med covid19. Sto tre kvarter i kø, skulle ønsket oss flere stasjoner med servering av mat for effektivisering.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, elisehanevold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi trodde hotellet hadde parkering, da dette var oppgitt på booking.com. Men det betø visst bare at hotellet ligger i nærheten av parkeringshus, som er relativt dyre. Det nærmeste parkeringshuset var fullt, så vi måtte finne et annet nærliggende. Ellers var hotellet fint og hadde fine rom. Første dagen stod vi 45 minutter i kø for å få oss frokost. Dette var mye bedre dagen etter da hotellet hadde endret kø-systemet sitt. God mat og god service, bortsett fra det med parkering som definitivt kunne vært mer presisert.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Metteman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bodde i en av hotellets junior suiter. God seng og grei størrelse på rommet. Elendig renhold. Masse støv og flekker på speil. Fant godteri på gulvet fra tidligere gjester.

Glemte en pose med tøy på rommet. Den har tydeligvis blitt kastet i søpla, evt stjålet, så ikke glem ting på dette hotellet!

Men kommer nok til å velge andre hotell neste gang man skal noe i Bergen.

Frokost var også ok. Beliggenhet bra.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lmrd82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser