Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 134
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.09.21
Booking.com
USD 134
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.09.21
Trip.com
USD 130
Vis tilbud
PricelineUSD 134
Hotels.comUSD 134
getaroom.comUSD 140
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 886)
Filtrer anmeldelser
2 886 resultater
Vurdering fra reisende
899
1 223
500
175
89
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
899
1 223
500
175
89
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4853 av 2 886 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Eneste grunnen til at jeg rater 2 er pga renslighet på rommet, da dette er noe jeg verdsetter høyt i disse corona tider.
Vi hadde følgende funn på vårt rom:
-Halvfull balsamflaske -> koronatiltak, tyder det på at denne har vært brukt av andre.
-Flekker på dynetrekk, puter, laken.
-skitne glass på rommet
-dusjvegger var ikke rene.
-støvete

Vil også nevne at det var lignende funn på min søster sitt rom, bare at det hang igjen våte sokker fra tidligere gjest, brukte linser på gulvet etc.

Når det er sagt, var vi fornøyd med servicen etc. Vi har også blitt kompensert for oppholdet vårt, men føler det uansett bør nevnes...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, EmilieGr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Flotte store rom, kosta ikke skjorta for ei natt! Svært fornøyd med dette hotellet, samt personalet. Eneste som jeg ikke var så fornøyd med, er manglende/dårlige parkerings muligheter. Fant et p-hus Bort i gata.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, aarntz718515
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Meget sentral beliggenhet hotell med pene rom. Følte ikke at hotellet hadde på plass nødvendig renhold og Covid 19 tiltak (eks lange køer til frokost, møkkede korridorer mm). 1 heis var ute av drift som ga lange køer. Siden hotellet er under ombygging så burde man hatt feks frokost servering i et større møtelokale.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, Carsten973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Betalte en god pris for Business Clas rom. Rommet og badet var stort, moderne og rent. Minus for dårlig tiltak i forbindelse med covid19. Sto tre kvarter i kø, skulle ønsket oss flere stasjoner med servering av mat for effektivisering.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, elisehanevold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi trodde hotellet hadde parkering, da dette var oppgitt på booking.com. Men det betø visst bare at hotellet ligger i nærheten av parkeringshus, som er relativt dyre. Det nærmeste parkeringshuset var fullt, så vi måtte finne et annet nærliggende. Ellers var hotellet fint og hadde fine rom. Første dagen stod vi 45 minutter i kø for å få oss frokost. Dette var mye bedre dagen etter da hotellet hadde endret kø-systemet sitt. God mat og god service, bortsett fra det med parkering som definitivt kunne vært mer presisert.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Metteman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser