Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 134
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.09.21
Booking.com
USD 135
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.09.21
Trip.com
USD 125
Vis tilbud
PricelineUSD 134
Hotels.comUSD 134
getaroom.comUSD 141
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 886)
Filtrer anmeldelser
2 886 resultater
Vurdering fra reisende
899
1 223
500
175
89
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
899
1 223
500
175
89
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4651 av 2 886 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020

Vi ankom hotellet tidlig etter å ha kjørt hele natten, vi spurte derfor om mulighet for tidlig innsjekk. De trodde rengjøring ville ta en time så kunne vi få rommet. Det gikk ikke, så vi ble sittende å vente i resepsjonen frem til 15, helt i orden, for oss, men ikke like gøy at ikke rommet vårt var klart før 15.40. Da vi kom opp var det kun tre enkle senger (vi var to voksne og to barn), så vi spurte før vi gikk ut i byen om vi kunne få opp ekstra segetøy slik at minstemann kunne sove på sofaen. På vei opp fløybanen ringer de fra hotellet. Vi må bytte rom og komme tilbake straks så de kan få vasket vårt rom!

Vi fikk et nytt rom med to enkle senger og sovesofa som kun var redd opp til en person. Jeg orket ikke mer klaging så jeg delte dyne med minstemann på sovesofaen.

Dagen etter fikk vi opp en ekstra dyne med en kommentar: dere har bare bestilt rom til tre personer.. dynen vi fikk opp som jeg var på vei for å tulle en 5åring inn i var full av blodflekker!! Da var begeret fullt for min del, så jeg ba dem bytte dyne umiddelbart + viste bekreftelsen på at vi hadde bestilt til 4 personer.

De beklagde ikke for vårt elendige opphold når vi sjekket ut, men snek på rabatt på 1000,- uten å si noe- pga feil rom sto det.

På denne norgesferien har vi vært innom flere campinghytter, vi gledet oss til to netter på et flott hotell, men det viste seg at campinghyttene slo hotellet både på service og renslighet...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, June G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Sentral beliggenhet, svært greit med inkludert frokostbuffet som var svært innholdsrik.
Hyggelig betjening på alle plan, fra vi sjekket inn og reiste etter 3 overnattinger. Et hotell vi gjerne kommer tilbake til.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, kolsen555183
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Eneste grunnen til at jeg rater 2 er pga renslighet på rommet, da dette er noe jeg verdsetter høyt i disse corona tider.
Vi hadde følgende funn på vårt rom:
-Halvfull balsamflaske -> koronatiltak, tyder det på at denne har vært brukt av andre.
-Flekker på dynetrekk, puter, laken.
-skitne glass på rommet
-dusjvegger var ikke rene.
-støvete

Vil også nevne at det var lignende funn på min søster sitt rom, bare at det hang igjen våte sokker fra tidligere gjest, brukte linser på gulvet etc.

Når det er sagt, var vi fornøyd med servicen etc. Vi har også blitt kompensert for oppholdet vårt, men føler det uansett bør nevnes...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, EmilieGr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Flotte store rom, kosta ikke skjorta for ei natt! Svært fornøyd med dette hotellet, samt personalet. Eneste som jeg ikke var så fornøyd med, er manglende/dårlige parkerings muligheter. Fant et p-hus Bort i gata.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, aarntz718515
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Meget sentral beliggenhet hotell med pene rom. Følte ikke at hotellet hadde på plass nødvendig renhold og Covid 19 tiltak (eks lange køer til frokost, møkkede korridorer mm). 1 heis var ute av drift som ga lange køer. Siden hotellet er under ombygging så burde man hatt feks frokost servering i et større møtelokale.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, Carsten973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser