Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 126
PricelineUSD 126
Hotels.comUSD 127
eDreamsUSD 126
TravelocityUSD 127
getaroom.comUSD 132
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 905)
Filtrer anmeldelser
2 905 resultater
Vurdering fra reisende
903
1 230
504
177
91
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
903
1 230
504
177
91
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5358 av 2 905 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2020

Fint hotell med garasje.
Fint rom med stor seng og TV. Dette var bestilt spesifikt.
Deilig bad med massasje dusjhode
Mer guffe ønskes på kjøling av rommet.
God frokost buffé med godt ivaretat smittevern

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, otysso500773
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Supert hotell. Deilige senger. Stort rom. Stille. Fine fellesområder. Altfor varme rom førte til begrenset med søvn og det var vanskelig å få redusert temperatur siden ovnen stod på hele tiden (av-knapp ville vært kjekt å ha). Hvis dere har bil så ring hotellet og spør om Vågen er stengt. Det var bortimot umulig å komme seg gjennom sentrum. Kjør ikke innom sentrum men inn via Sandviken.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Sis708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Liker å bo på dette hotellet pga fin beliggenhet med kort avstand til det meste. Et minus er at selv om de reklamerer med parkering i kjelleren er det ofte sparsomt med ledige plasser. Rommet vi fikk var fint med en stor og god seng. På vårt opphold var de igjen i gang med stor frokostbuffet. Mye å velge i, men røykelaksen var særdeles tam og smakløs. Bra eggerøre, men jeg ble ikke imponert over smaken på baconet. Ellers fin frukt og annet frokostsnadder å velge blant.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, tosbak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Vi ankom hotellet tidlig etter å ha kjørt hele natten, vi spurte derfor om mulighet for tidlig innsjekk. De trodde rengjøring ville ta en time så kunne vi få rommet. Det gikk ikke, så vi ble sittende å vente i resepsjonen frem til 15, helt i orden, for oss, men ikke like gøy at ikke rommet vårt var klart før 15.40. Da vi kom opp var det kun tre enkle senger (vi var to voksne og to barn), så vi spurte før vi gikk ut i byen om vi kunne få opp ekstra segetøy slik at minstemann kunne sove på sofaen. På vei opp fløybanen ringer de fra hotellet. Vi må bytte rom og komme tilbake straks så de kan få vasket vårt rom!

Vi fikk et nytt rom med to enkle senger og sovesofa som kun var redd opp til en person. Jeg orket ikke mer klaging så jeg delte dyne med minstemann på sovesofaen.

Dagen etter fikk vi opp en ekstra dyne med en kommentar: dere har bare bestilt rom til tre personer.. dynen vi fikk opp som jeg var på vei for å tulle en 5åring inn i var full av blodflekker!! Da var begeret fullt for min del, så jeg ba dem bytte dyne umiddelbart + viste bekreftelsen på at vi hadde bestilt til 4 personer.

De beklagde ikke for vårt elendige opphold når vi sjekket ut, men snek på rabatt på 1000,- uten å si noe- pga feil rom sto det.

På denne norgesferien har vi vært innom flere campinghytter, vi gledet oss til to netter på et flott hotell, men det viste seg at campinghyttene slo hotellet både på service og renslighet...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, June G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Sentral beliggenhet, svært greit med inkludert frokostbuffet som var svært innholdsrik.
Hyggelig betjening på alle plan, fra vi sjekket inn og reiste etter 3 overnattinger. Et hotell vi gjerne kommer tilbake til.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, kolsen555183
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser