Bra hotell, ligger sentralt i forhold til Bryggen. Hotellet er godt vedlikeholdt og rommet var bra. Offentlig parkering er rett ved, begrenset plass og er ganske dyr (285.-). Bra frokost med godt utvalg av pålegg.
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Flott beliggenhet, fin service, fine rom, gode senger. Masse flotte restauranter og pub er i nærheten av hotellet. Kort avstand til Fløybanen og det meste. Mange shopping senter for dem som elsker det
Dårlig renhold, varmt rom, vanskelig med parkering. Låg brukt snus i søppelet da vi kom. Smuler i kjøleskapet. Støv på hyllene. Dårlig organisering av frokost - vanskelig å holde avstand. Kunne hatt flere buffetstasjoner.
Ok hotell, ikke fornøyd med at rommet vi fikk først ikke var klargjort etter forrige gjest.
OBS. Frokost er ikke inkludert i romprisen. Vanskelig å få med seg dette på nettsiden til hotellet når man skal bestille oppholdet.
Kom tidlig og fikk først da beskjed om innsjekk først kl 1500. Da vi kom tilbake kl 1500 var det bare en sur mann i resepsjonen som ikke ville hjelpe med noe. Vi fikk følelsen av at vi forstyrret veldig. Han hadde ikke blikk for annet enn pc en. Han kunne heller ikke hjelpe med anbefaling av restaurant
Perfekt plassert på bryggen, fint hotell med hyggelige ansatte. Familien med tenåringer storkoste seg og vil gjerne reise tilbake til hotellet. Helt grei frokost men ikke verdt den ekstra kostnaden for oss.