nschla410020
1 378
1 125
1 378
Anmeldt 12. oktober 2023

det burde ha vært bra hvis de gir et badekåpe og en par av innvendig tøfler. badet var ok, men gulvet ville flom når vi dusjer, ser ut til at dreneringen var blokkert. Sovesofa war ok storelsen men vondt på ryggen pga metal delen av sofa.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Odyssey55385510217
Anmeldt 2. oktober 2023

Vi besøkte Bergen i forbindelse med en dåp. Ble anbefalt hotellet av venner. Veldig lett adkomst og parkering rett under hotellet. Sentral beliggenhet og rolig strøk. Svært godt isolerte rom og proffe mennesker over alt som gjorde alt for at vi skulle trives.

Dato for oppholdet: september 2023
Takk, jansigveaasland
Anmeldt 25. juli 2023 via mobile enheter

Fint hotell, men ikke verdt pengene synes jeg. Like bra på andre hoteller, som hadde gitt en bedre pris. Frokosten hadde veldig dårlig utvalg.
Sengene var gode, men dusjen på badet var ikke ordentlig ren og dårlig dusjhode.
Et greit hotell, men trodde dette skulle være bedre.

Romtips: Ikke parker i Bryggen Parkeringhus hvis du er redd for bilen din. Ufattelig trangt og veldig lite.
Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, betinatroll
Anne Line Hermansen , Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2023

Heisann Betina
Takk for din tilbakemelding etter ditt besøk.
Vi setter pris på dine kommentarer, og vil ta med oss disse i vårt arbeid videre. Vi arbeider hele tiden med å forbedre både service og produkt, og vi bruker tilbakemeldingene vi mottar for nettopp dette.
Dersom det er noe vi kan gjøre for å bedre ditt inntrykk, håper vi du tar kontakt med oss direkte slik at vi kan gjøre vårt ytterste for å rette opp inntrykket.

Vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen til oss ved en senere anledning.

Anmeldt 27. juni 2023

Fint hotell, super beliggenhet, rent og pent, gode senger, hyggelig personale, pene rom. Litt slitt, vegg til vegg tepper på rommene og rundt om kring, dårlig aircondition, ujevn temperatur på vannet i dusjen.

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, solyders

Heisann
Takk for din tilbakemelding etter ditt besøk her hos oss.
Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et hyggelig opphold, og at spesielt beliggenheten vår på magiske Bryggen og sengene våre falt i smak.
Det er derimot leit å høre du opplevde dårlig/ujevn temperatur justering i dusjen og aircondition. Dette skal vi ta med oss videre!
På vegne av team Royal ønsker jeg å takke for besøket og din tilbakemelding!

Vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning :-)

Anmeldt 24. juni 2023

I forhold til pris var dette en nedtur...lite utvalg til frokost. Rommet hadde en dårlig madrass og en følte seg innestengt. Til denne prisen var det en gedigen nedtur og her kommer nok ikke jeg tilbake

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Vidar F

Heisann Vidar
Takk for din tilbakemelding etter ditt besøk!
Det er leit å høre at du reiste fra oss med et slikt inntrykk av hotellet vårt. Det er beklagelig at du ikke var fornøyd med utvalget i frokosten vår og at du var misfornøyd med madrassen på rommet.
Vi har nylig byttet ut samtlige senger på hotellet, og har hatt gode tilbakemeldinger på disse! Vi har også mulighet til å tilrettelegge for gjester som ønsker en hardere eller mykere underlag, dersom gjester melder i fra til teamet i resepsjonen.

Vi håper på en mulighet for å rette opp i inntrykket du har fått av vårt hotell, og håper derfor vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.
Dersom vi kan være til videre hjelp er det bare å ta kontakt med oss.