Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 579)
Filtrer anmeldelser
1 579 resultater
Vurdering fra reisende
289
503
400
250
137
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
289
503
400
250
137
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
188193 av 1 579 anmeldelser
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Fint hotell, god frokost, men noen av personalet i resepsjonen var ikkje slik man burde i et serviceyrke. Vi fikk ulike utfordringer her, bl.a ved innsjekk. Så var det minus at brannalarmen gikk 2 ganger første natt.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, KristineK724
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TerjeHa001, General Manager på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018

Kjære Kristine

Tusen takk for din tilbakemelding.
Det gleder meg å lese at dere var fornøyd med frokost under oppholdet. Det er heldigvis skjelden vi har brannalarm. Den aktuelle natten var det andre gjester som utløste alarmen uten grunn. Jeg har stor forståelse for at dere syntes dette var ødeleggende for nattesøvnen og beklager at dette skjedde. Jeg noterer meg også dine kommentarer vedrørende resepsjon og vil selvsagt ta dette videre.
Jeg tillater meg å håpe at dere vil benytte oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Terje Hansen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Mange gjester på hotellet. Flinke ansatte fikk det hele til å gå som smurt. God mat og service.

Deler av hotellet trenger litt oppdatering. Det er mye kø heisen midt i hotellet. Heisen ved inngangen var å foretrekke.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TerjeHa001, General Manager på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018

Kjære Gjest!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Det gleder meg at dere satte pris på mat service og mat hos oss.
Det har vært en travel førjulstid og det er godt med slike tilbakemeldinger til alle medarbeideren på hotellet.
Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen
Terje Hansen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018

Hotellet ligger meget sentralt i Bergen med stort parkeringshus rett over gaten. Meget bra rom, og ok frokost, ikke i toppsjiktet. Hotellet har en eget god restaurant - Pascal som har meget god mat. Hotellet er "value for money"

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TerjeHa001, General Manager på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Kjære Kjetil!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Det gleder meg å lese at dere hadde et fint opphold og likte det dere fikk servert av mat i Pascal!
Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen
Terje Hansen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2018

God og rikholdig frokost. Sengene var bra, fikk oppgradert rom da vi er Scandic friends og de hadde ledig kapasitet. Fikk god service og oppfølging i resepsjonen etter å ha hatt noen mindre problemer. Hotellet kan anbefales.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, 726turidg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
1952Neptun, General Manager på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Kjære gjest!

Tusen takk for hyggeli tilbakemelding.
Det gleder meg å lese at dere hadde et fint opphold og jeg ønsker dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Terje Hansen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Hotellet er sentrumsnært, har stor god foajé der en kan slappe av med en kopp kaffe og en god bok. Hotellet er tydeligvis knyttet til Teateret i Bergen. Alle rom har navn etter skuespillere, og på veggene henger bilder fra teateroppsetninger. God frokost!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 253aaseh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
1952Neptun, General Manager på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Kjære Asse!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Det gleder meg at du la merke til vårt samarbeid med kulturlivet i Bergen. Vi har mange rom oppkalt etter skuespillere, forfattere og ikke minst billedkunstnere i hotellet. Vi har også et meget godt tilbud til alle som ønsker å bestille rom og billetter til ulike arrangement I byen. Sjekk ut showpakker.no og se alle våre tilbud.
Ønsker dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Terje Hansen


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser