Vi overnatta nylig to netter på Scandic Neptun i forbindelse med en familiesammenkomst. Jeg la inn ønske om rom med badekar i bestillingen, da den yngste i reisefølget liker å bade før sengetid. Dette fikk vi ordna, og alt så ut til å være tipp topp, helt til vi fikk nøkkelkort og tok heis opp. Det vil si nesten helt opp, for resepsjonisten anbefalte en heis som var enklest å bruke, men som ikke gikk helt opp til vårt rom, som lå i en "halvetasje". Mye bæring av barnevogn den siste trappa, altså. Rommet vårt var stort (hadde bestilt superior), og det hadde badekar. Men der stoppa også begeistringen. Sengene var to enkeltsenger som stod inntil hverandre, hvilket vi forsåvidt var klar over allerede da vi bestilte, men det kunne virke som disse sengene var i forskjellig høyde, slik at mini som lå i midten rulla ned mot ene siden hele natta. Rommet bar preg av å være gammelt og sliten, og nokså oversett når det gjelder vedlikehold. Løse lister, avflaket maling og fryktelig skitne vegger preget hele rommet. Rommet i fjerde etasje var også på bakkenivå pga at hotellet ligger i en bakke, så i løpet av natta fikk vi høre mange mer eller mindre interessante samtaler. Frokosten var god, som forventet på Scandic.