Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 129
Vis tilbud
Booking.com
USD 129
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 114
Vis tilbud
Orbitz.com
eDreams
HurbUSD 151
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 454)
Filtrer anmeldelser
1 454 resultater
Vurdering fra reisende
259
481
372
222
120
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
259
481
372
222
120
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4449 av 1 454 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020

Forhåndsbestilte på nettet, ble hyggelig mottatt en time før avtalt, og fikk et flott rent og pent dobbeltrom i 6.etasje.
God seng og fin utsikt!
Rolig og fint strøk, midt i sentrum,bare minutter å gå til fisketorget og utelivet.
Frokosten er veldig bra, litt spesielt nå under koronakrisen, men veldig fin og trygg løsning, og mett og god ble jeg!
Kan trygt si at jeg kommer tilbake, plutselig

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, lars_magne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære Lars_Magne,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Ønsker deg en nydelig dag og hjertelig velkommen tilbake!
Mvh
Monika Zablotna
Front Office Manager
Scandic Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Bodde 2 netter på rom 804 med mann og datter. Stort rom og bad med badekar. Hyggelig betjening og sentral beliggenhet. Rommet hadde vegg til vegg teppe og kunne generelt trengt litt oppussing. Ingen dusjforheng på badet, så når man dusjet blir badet vått. Ingen kaffe / te på rommet pga korona, men resepsjonen låner deg vannkoker om ønskelig. Kaffe automat i resepsjonen kr 15 pr kopp. Restaurant og kaffebar stengt. Dette var litt merkelig fordi hotellet hadde meget godt belegg. Frokost ble greit avviklet med all mat pakket i engangsembalasje. Igjen: Veldig hyggelig og hjelpsomme ansatte. Bo her igjen? Nja, tror ikke det. Litt for slitent.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Ann_CatherineNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære Ann_CatherineNorway,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Beklager så mye for at rommet ikke stod til forventningene, vi har noen rom som er litt eldre og noen som er nyoppusset, spør gjerne om eit nytt rom neste gang, så håper eg det blir betre.
Tusen takk for hyggelige ord om servicen og frokosten, det var hyggelig å lese.

Ha en nydelig dag og velkommen tilbake!
mvh
Monika Zablotna
Front Office Manager
Scandic Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020

Det var rotten mat i kjøleskapet og figurer tegnet i støvet på speilet. Hull i veggene. Utrolig varmt på soverommet og vi fikk ikke ned temperaturen. Heldigvis er det godt og kaldt vann i dusjen. Hyggelig resepsjonist og ok frokost mtp forholdene. Grei lokalisasjon av hotellet. Kort vei til bryggen og sentrum.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Maria M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Scandicneptun, Front Office Manager på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Kjære Maria M,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Beklager så mye for maten i kjøleskapet og at rommet ikke stod til forventningene. Dette er absolutt ikke slik det skal være. Din tilbakemelding er videresendt til husøkonomen som skal undersøke dette og reparere og vaske, så vi er sikker på det ikke skjer igjen.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake!
Mvh
Monika Zablotna
Front Office Manager
Scandic Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Scandicneptun, Front Office Manager på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 27. juni 2020

Det var det beste familierom som vi hadde, det var veldig stort, og barna fikk mye plass for å leke. Det er klassisk interiør, ikke som de moderne nye Scandic hoteller, men vi hadde alt vi trengte. Restauranten tilbød svært god frokost selv om det er Korona tid. Beliggenheten er utmerket, meget kort avstand til Bryggen, men samtidig var det veldig rolig i natta. Hotellets personal var veldig hyggelig og snill mot oss. Anbefales 100%

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 430helenah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Scandicneptun, Front Office Manager på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2020

Kjære 430helenah,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Hyggelig å høre at dere har hatt det fin hos oss.

Ønsker deg en nydelig dag og velkommen tilbake!
Mvh
Monika Zablotna
Front office Manager
Scandic Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser