Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 164
Vis tilbud
Hotels.com
Destinia.com
USD 201
USD 149
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.08.21
Booking.comUSD 163
PricelineUSD 163
HurbUSD 201
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 441)
Filtrer anmeldelser
1 441 resultater
Vurdering fra reisende
257
476
370
219
119
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
257
476
370
219
119
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 1 441 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Hadde betalt 1900 kr per natt for "superior " rom.. fikk utstyn til bakgård på biloppstillinmgsplass rett i vinduet.. senga var rettinnenfor døra.. måtte åle seg forbi senga.. helt FORFERDELIG løsning på rommet, fikk tilbud om nytt rom.. utsikt rett i en trapp som det gikk masse mennesker i.. klagde.. ba om større rom. var dritsliten og kjempeskuffa.. de oppgraderte oss til Presidential suite free of charge.. UTROLIG bra rom.. men Superior rom er IKKE! verdt prisen i det hele tatt.. de to første rommene vi fikk var rom 3001 og 3003.. Hold dere unna de to ihvertfall!

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, AtleSt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Atle,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Beklager for at rommene ikke var som forventet, dette tar vi videre så vi kan bli bedre. Hyggelig å lese at dere likte dere på suiten.
Ønsker deg en nydelig dag og velkommen tilbake!
Mvh
Team Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Hadde booka to rom på Scandic Bergen City. Kom fram, og fikk beskjed om at de hadde prøvd å få tak i oss like før vi kom, da de hadde klart å overbooke hotellet. Vi skulle få rom på Scandic Neptun istedet.
Da vi kom dit, hadde ikke de fått noen beskjed om det, men etter en telefon hotellene imellom, fikk vi to rom som bestilt. Kom etterhvert barneseng på det ene rommet, men ekstrasengen som skulle komme på det andre rommet, kom aldri selv om vi etterlyste den. Vi tok en som sto i gangen like før leggetid, og ordnet selv.
Ellers var selve hotellet bra. Grei standard og rent. God frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, FjeldR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Kjære FjeldR,
Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Beklager så mye for at ting ikke var i orden når dere kom, dette tar vi videre så vi kan bli bedre.
Ha en fin dag!
Mvh
Monika
Scandic Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble ombooket hit da hotellet vi opprinnelig hadde bestilt var overbooket. Vi fikk et rom i tredje etajse, gammelt og slitt men rent nok, men der var veldig mye støy både fra gaten og rommene ved siden av gjennom hele natten. Vi valgte å avslutte oppholdet tidlig og fikk refundert nesten hele beløpet. God kundeservice!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, fosboe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kjære Fosboe,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Beklager for at rommet ikke var som forventet, men hyggelig å lese at dere er fornøyd med servicen.
Ha en nydelig dag!
Mvh
Monika
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Forhåndsbestilte på nettet, ble hyggelig mottatt en time før avtalt, og fikk et flott rent og pent dobbeltrom i 6.etasje.
God seng og fin utsikt!
Rolig og fint strøk, midt i sentrum,bare minutter å gå til fisketorget og utelivet.
Frokosten er veldig bra, litt spesielt nå under koronakrisen, men veldig fin og trygg løsning, og mett og god ble jeg!
Kan trygt si at jeg kommer tilbake, plutselig

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, lars_magne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære Lars_Magne,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Ønsker deg en nydelig dag og hjertelig velkommen tilbake!
Mvh
Monika Zablotna
Front Office Manager
Scandic Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Bodde 2 netter på rom 804 med mann og datter. Stort rom og bad med badekar. Hyggelig betjening og sentral beliggenhet. Rommet hadde vegg til vegg teppe og kunne generelt trengt litt oppussing. Ingen dusjforheng på badet, så når man dusjet blir badet vått. Ingen kaffe / te på rommet pga korona, men resepsjonen låner deg vannkoker om ønskelig. Kaffe automat i resepsjonen kr 15 pr kopp. Restaurant og kaffebar stengt. Dette var litt merkelig fordi hotellet hadde meget godt belegg. Frokost ble greit avviklet med all mat pakket i engangsembalasje. Igjen: Veldig hyggelig og hjelpsomme ansatte. Bo her igjen? Nja, tror ikke det. Litt for slitent.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Ann_CatherineNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære Ann_CatherineNorway,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Beklager så mye for at rommet ikke stod til forventningene, vi har noen rom som er litt eldre og noen som er nyoppusset, spør gjerne om eit nytt rom neste gang, så håper eg det blir betre.
Tusen takk for hyggelige ord om servicen og frokosten, det var hyggelig å lese.

Ha en nydelig dag og velkommen tilbake!
mvh
Monika Zablotna
Front Office Manager
Scandic Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser