Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 133
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 133
Vis tilbud
Trip.com
USD 128
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 133
Hotels.comUSD 133
PricelineUSD 133
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 532)
Filtrer anmeldelser
1 532 resultater
Vurdering fra reisende
273
494
391
242
132
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
273
494
391
242
132
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8287 av 1 532 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Man står i kø inn til frokostsal og betjening klargjør bord som blir vasket mellom bruk. Mange gjester unnlater å bruke antibac på vei inn i rommet, de ansatte kontrollerer kun fordeling av bord og slipper inn altfor mange i slengen. Bestikk står i matfatene, alle bruker det samme. Systemet ville fungert fint om folk hadde brukt vett og beholdt avstand. Svært ubehagelig opplevelse å stå med andre mennesker kloss i siden og måtte be de om å holde køen, her burde hotellet gjordt flere tiltak for å holde kontroll.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KlokTurist64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Kjære KlokTurist64,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Beklager så mye at du følte deg utrygg i spisesalen og i frokostkøen, det er absolutt ikke slik det skal være.
Bufeet bestikket som alle tar på blir også byttet regelmessig og vasket.
Men vi tar din tilbakemelding videre og ser om det er enda flere og hvilket andre tiltak som kan gjøre frokostopplevelsen enda tryggere.
Ha en fin dag!
Mvh
Team Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2020

Bestilte Superior rom for å få dobbel seng, men rommet vi fikk hadde to enkle senger inntil hverandre. Mye støy fra biler i gata på utsiden. Bra corona tiltak under frokosten, men ikke alle gjestene brydde seg om det.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Klund1852
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Kjære Klund1852,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Beklager for at dere ikke fikk dobbeltseng som ønsket, vi har superior rom med både dobbelt seng og to enkeltsenger.
Ønsker deg en fin dag!
Mvh
Team Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Under mitt opphold på hotellet var varmt vann på værelset i perioder borte. TV`n funket ikke, tok ikke signaler. Kjøleskap på værelset inneholdt rester fra tidligere gjester som ikke var fjernet.
Bra og variert frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Freedom282159
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Kjære Freedom282159,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Beklager for at du ikke hadde tv signaler og at det var varmt på rommet.
Takk for at du deler dette med oss så vi kan bli bedre.
Ønsker deg en fin dag!
Mvh
Team Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser