870marik
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
3,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Monika Zablotna, Guest Services / Front OfficeScandic Neptun, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. aug. 2020
Kjære 870marik,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake!
0.3 km fra Scandic Neptun
  • Radissonhotels.com
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 10. august 2020

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Inngangspartiet og servicen er upåklagelig. Det som trekker ned for oss er standarden på resten av hotellet. Rommet var slitent, det var fuktflekker i taket, skrammer på flisene på badet, og generelt lav standard.
Frokostbuffeten stod ikke til forventningene. Det var ikke noe spesielt med frokosten, noe som forventes siden det reklameres med den prisberømte frokosten.
Generelt ikke så fornøyd med Scandic Neptun dessverre.

1  Takk, susannel502
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Kjære Susannel502,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Hyggelig å lese at servicen stod til forventningene.
Når det gjelder rommet og frokosten så beklager eg på det sterkeste, det er absolutt ikke slik det skal være.
Dette tar vi videre, og håper vi kan få ordnet dette.

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Man står i kø inn til frokostsal og betjening klargjør bord som blir vasket mellom bruk. Mange gjester unnlater å bruke antibac på vei inn i rommet, de ansatte kontrollerer kun fordeling av bord og slipper inn altfor mange i slengen. Bestikk står i matfatene, alle bruker det samme. Systemet ville fungert fint om folk hadde brukt vett og beholdt avstand. Svært ubehagelig opplevelse å stå med andre mennesker kloss i siden og måtte be de om å holde køen, her burde hotellet gjordt flere tiltak for å holde kontroll.

Takk, KlokTurist64
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Kjære KlokTurist64,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Beklager så mye at du følte deg utrygg i spisesalen og i frokostkøen, det er absolutt ikke slik det skal være.
Bufeet bestikket som alle tar på blir også byttet regelmessig og vasket.
Men vi tar din tilbakemelding videre og ser om det er enda flere og hvilket andre tiltak som kan gjøre frokostopplevelsen enda tryggere.
Ha en fin dag!

Anmeldt 4. august 2020

Anmeldt 3. august 2020

Bestilte Superior rom for å få dobbel seng, men rommet vi fikk hadde to enkle senger inntil hverandre. Mye støy fra biler i gata på utsiden. Bra corona tiltak under frokosten, men ikke alle gjestene brydde seg om det.

Takk, Klund1852
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Kjære Klund1852,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Beklager for at dere ikke fikk dobbeltseng som ønsket, vi har superior rom med både dobbelt seng og to enkeltsenger.
Ønsker deg en fin dag!