Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 132
Vis tilbud
ScandicHotels.com
USD 132
Vis tilbud
Trip.com
USD 121
Vis tilbud
Booking.comUSD 132
Hotels.comUSD 132
HurbUSD 155
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 464)
Filtrer anmeldelser
1 464 resultater
Vurdering fra reisende
263
481
375
223
122
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
263
481
375
223
122
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 1 464 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2020

Hotellet ligger svært sentralt i Bergen. Betjeningen var alltid raske til å rette opp feil og mangler ved rommene vi fikk tildelt. Vi ble greit kompensert. Men inntrykket hadde vært bedre om disse feilene var blitt rettet før vi som gjester kom. Har hotellet gode nok rutiner for rengjøring og vedlikehold?
Hotellet har få heiser og i corona-tider var det derfor greit å ikke ha det travelt. Logistikken i frokostsalen fremsto som utfordrende i og med at inngang, utgang og brødstasjonen var omtrent på samme sted.
Det beste ved hotellet var den sentrale beliggenheten og de ansatte i skranken.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, TuridL12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Kjære TuridL12,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Beklager så mye for at rommet ikke var som forventet ved ankomst, takk for at du deler dette med oss så vi kan bli bedre.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake!
Mvh
Team Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

God størrelse på familierom, med god frokost. Ekstra pluss at barna fikk sjokolademelk :-) I fin avstand til sentrum, mot akvariet. Akkurat passe gåavstand med barna.
Var mye, og høylytt, trafikk utenfor vårt vindu, det trekker ned.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 870marik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Kjære 870marik,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake!
Mvh
Team Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Inngangspartiet og servicen er upåklagelig. Det som trekker ned for oss er standarden på resten av hotellet. Rommet var slitent, det var fuktflekker i taket, skrammer på flisene på badet, og generelt lav standard.
Frokostbuffeten stod ikke til forventningene. Det var ikke noe spesielt med frokosten, noe som forventes siden det reklameres med den prisberømte frokosten.
Generelt ikke så fornøyd med Scandic Neptun dessverre.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, susannel502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Kjære Susannel502,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Hyggelig å lese at servicen stod til forventningene.
Når det gjelder rommet og frokosten så beklager eg på det sterkeste, det er absolutt ikke slik det skal være.
Dette tar vi videre, og håper vi kan få ordnet dette.

Mvh
Team Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Man står i kø inn til frokostsal og betjening klargjør bord som blir vasket mellom bruk. Mange gjester unnlater å bruke antibac på vei inn i rommet, de ansatte kontrollerer kun fordeling av bord og slipper inn altfor mange i slengen. Bestikk står i matfatene, alle bruker det samme. Systemet ville fungert fint om folk hadde brukt vett og beholdt avstand. Svært ubehagelig opplevelse å stå med andre mennesker kloss i siden og måtte be de om å holde køen, her burde hotellet gjordt flere tiltak for å holde kontroll.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KlokTurist64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monika Zablotna, Guest Services / Front Office på Scandic Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Kjære KlokTurist64,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Beklager så mye at du følte deg utrygg i spisesalen og i frokostkøen, det er absolutt ikke slik det skal være.
Bufeet bestikket som alle tar på blir også byttet regelmessig og vasket.
Men vi tar din tilbakemelding videre og ser om det er enda flere og hvilket andre tiltak som kan gjøre frokostopplevelsen enda tryggere.
Ha en fin dag!
Mvh
Team Neptun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser