Eg og kjæresten min låg på scandic neptun i eit døgn. Når vi ankom resepsjonen forklarte hotelldama at det var noko rot i systemet så ho ville tildele oss eit nytt opppussa rom. Vi åpna rommet og der låg det baggar og nokon andre sine ting. Vi gikk ned igjen og forklarte situasjonen, og ho forsto ikkje kva som kunne gått galt, men gav oss eit nytt rom og oppgraderte oss. Vi gikk frå eit standard rom til eit superior rom. Vi ankom rommet og det var stort, men var meget nedslitt og umoderne. Badet var font og oppussa men resten av det var som å være på eit gamalt bordell. Det var dårlig vaska, hol i sengekleda og var mykje støv. Vi kom på einvarm dag og rommet viste 26 grader. Vi prøvde å få det kaldare men den funka ikkje. Der var ei vifte i skapet som vi prøvde men den funka dårlig, og kom varm luft. Dette gjorde at vi brukte minst mogleg tif på rommet, og vi brukte heller det eine vinduget for å få luft inn sjølv om det var 22 grader ute og hjalp lite. Frokosten var veldig god, men ellers var dette ein flau opplevelse for scandic. Hadde forventa mykje meir.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering