Vi hadde bestilt et opphold på fire netter, to voksne og tre barn i alder 2,3 og 7år. Når vi ankommer går det knirkefritt fram til vi åpner døren på det første rommet; her er det ikke rengjort etter at tidligere gjester har bodd. Går ned i resepsjonen og får tildelt et nytt rom. Vi går til neste rom og dette er kjempe slitt, varmt og gammelt. Ikke slik som bildene viser på nettsiden til Scandic. MEN når jeg skal dusje to åringen vår finns det ikke en eneste dråpe med varmt vann på rommet. Ringer ned i resepsjonen og forteller dette og får da til svar «jeg får ikke gjort noe med det kalde vannet». Vi burde ikke vært tildelt dette rommet i det hele tatt. Da begynte lunta å bli rimelig kort så ga klar beskjed om at nå skal dere finne et nytt rom som er rent, nytt og med varmt vann. På tredje forsøk får vi et nytt rom som var stort og flott, men hele oppholdet var allerede punktert pga så mye tull. Kan dessverre ikke anbefale dette hotellet videre, vi kommer ihvertfall ikke tilbake igjen.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant