Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 640
Frokost inkludert
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Scandic Hotels
kr 1 640
Vio.com
kr 1 594
Frokost inkludert
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Martine
Steinsland, Norge
Anmeldelse av Scandic Byparken
4,0 av 5 boblerAnmeldt 13. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2018Reisetype: Reiste med venner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 1 742
  • Hotels.com
    kr 1 781
  • Algotels
    kr 1 500
  • Expedia.com
    kr 1 781
0.3 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 452
  • Hotels.com
    kr 2 050
  • Trip.com
    kr 1 642
  • Expedia.com
    kr 2 050
0.2 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 529
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    kr 1 529
  • Expedia.com
    kr 1 529
  • Vio.com
    kr 1 528
0.3 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Booking.com
kr 2 468
kr 2 370
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Scandic Hotels
    kr 2 370
  • Hotels.com
    kr 2 370
  • Expedia.com
    kr 2 370
0.5 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 3 116
  • Hotels.com
    kr 2 916
  • Vio.com
    kr 2 456
  • Expedia.com
    kr 2 916
0.5 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 3 483
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Scandic Hotels
    kr 3 483
  • travelup.com
    kr 2 942
  • Hotels.com
    kr 3 349
0.2 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 4 206
  • Hotels.com
    kr 4 428
  • Agoda.com
    kr 3 560
  • Vio.com
    kr 3 617
0.4 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 518
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 650
  • Vio.com
    kr 2 468
  • Expedia.com
    kr 2 650
0.9 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 670
kr 2 359
  • Hotels.com
    kr 2 350
  • Expedia.com
    kr 2 350
  • Trip.com
    kr 2 480
0.7 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 3 385
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 3 385
  • ZenHotels.com
    kr 3 187
  • Radissonhotels.com
    kr 3 385
0.9 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldelser (1 474)
Filtrer anmeldelser
1 474 resultater
Vurdering fra reisende
381
560
322
146
65
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
381
560
322
146
65
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
171176 av 1 474 anmeldelser
Anmeldt 9. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CecilieH352, Front Office Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. januar 2019

Eg fekk ein god pris på juniorsuite då eg bestilte i jula, men hadde likevel forventa noko betre med tanke på beskrivelsen på nettsida (ellers hadde eg bestilt standardrom). Rommet var romsleg, men "tomt" og kaldsleg utan bilder o.l på veggene, og gamalt og slitt parkettgolv. Ingen speigel på rommet (kun bad), og heller ikkje noko bord inntil sofaen. Kulepenn mangla også, usikker på om det var badekåper der. Kan ikkje sjå at dette rommet hadde nokon andre fordelar i forhold til standrad rom enn at det var romsligare. Luksusfølelsen mangla heilt! Sengene var gode, men eg sov veldig dårleg på grunn av at ventilasjonsanlegget dreiv og slo seg av og på i eitt sett heile natta, og klikkelyden var såpas høg at eg våkna av den. Då me dusja rann det vatn utover store deler av badegolvet. Frukosten var veldig god! Resepsjonisten som tok imot oss fredagen lova oss poeng for kjøp av mat i restauranten, men resepsjonisten laurdagen ville ikkje gi meg poeng for to betalande frukostgjester me hadde med oss på laurdagen. Beliggenheten til hotellet er god - nært det meste. Synes det var for mange ting på minussida til at eg vil gå for dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, Flyer32471429587
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CecilieH352, Front Office Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Kjære Flyer,
Takk for at du tok deg tid til å fortelle om ditt opphold, det sitter vi pris på.
Jeg beklager så mye at juniorsuiten ikke var som forventet. Jeg skal ta det opp med vår husøkonom slik at vi kan gjøre noe med det. Badekåper og kulepenn skal det være på alle våre juniorsuiter.
Ang. kjøleviften/ventilasjonsanlegget i bakgården så skal jeg snakke med vår vaktmester slik at han kan ordne den. Det høres også ut som om dusjsluken var tett. Jeg håper dere sa ifra om det når dere bodde her, for da fikser vi det med en gang.
Når det gjelder medlemskap, så er dette privat og man kan kun tjene poeng for 1 rom og mat man sitter på rommet/spiser selv.
Igjen, jeg beklager at opplevelsen her ikke ble som forventet, men jeg håper dere vil komme tilbake ved en senere anledning. si gjerne ifra til meg da, slik at jeg kan ordne et fint rom til dere.
Fint å se at dere var fornøyd med frokost og beliggenhet.
Vennlig hilsen,
Cecilie,
Acting Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CecilieH352, Front Office Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 17. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CecilieH352, Front Office Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CecilieH352, Front Office Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser