Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
TRH_12
Stavanger, Norge
Anmeldelse av Scandic Byparken
5,0 av 5 boblerAnmeldt 17. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CecilieH352, Front Office ManagerScandic Byparken, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. jan. 2019
Kjære TRH_12,

Takk for at du tok deg tid til å fortelle om ditt opphold og topp rating, det sitter vi pris på.
Veldig fint å se at du var fornøyd med rom, innsjekk, personalet og frokosten vår.
Ønsker deg velkommen tilbake.

Vennlig hilsen,
Cecilie,
Acting Front Office Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 2 007
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 007
0.3 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 2 919
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 919
0.3 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 2 769
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 769
0.8 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Tripadvisor
kr 1 596
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 596
0.3 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Tripadvisor
kr 2 665
kr 2 529
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Scandic Hotels
    kr 2 534
0.5 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 3 081
kr 2 766
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 766
0.9 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 3 159
kr 2 836
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 836
0.7 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 729
kr 1 623
  • Booking.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 624
  • Hotels.com
11.7 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 3 373
  • Priceline
0.5 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • Radissonhotels.com
    kr 2 630
  • Priceline
0.9 km fra Scandic Byparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldelser (1 479)
Filtrer anmeldelser
1 479 resultater
Vurdering fra reisende
382
560
323
148
66
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
382
560
323
148
66
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
173178 av 1 479 anmeldelser
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Et flott hotell med hyggelig betjening. Frokosten var helt fantastisk der vi fikk servert alt vi kunne tenke oss, helt nydelig og virkelig verdt et besøk. Rommet var fint og veldig stort da vi hadde et litt større rom. Virkelig til å anbefale enten man er på jobb eller ferie.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, martinenitter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CecilieH352, Front Office Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Kjære Martinenitter,
Takk for at du tok deg tid til å skrive om ditt opphold, det sitter vi pris på.
Veldig kjekt å se at du hadde et flott opphold og at du var fornøyd med betjening, frokosten og rommet.
Ønsker deg velkommen tilbake.
Vennlig hilsen,
Cecilie,
Acting Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CecilieH352, Front Office Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. januar 2019

Eg fekk ein god pris på juniorsuite då eg bestilte i jula, men hadde likevel forventa noko betre med tanke på beskrivelsen på nettsida (ellers hadde eg bestilt standardrom). Rommet var romsleg, men "tomt" og kaldsleg utan bilder o.l på veggene, og gamalt og slitt parkettgolv. Ingen speigel på rommet (kun bad), og heller ikkje noko bord inntil sofaen. Kulepenn mangla også, usikker på om det var badekåper der. Kan ikkje sjå at dette rommet hadde nokon andre fordelar i forhold til standrad rom enn at det var romsligare. Luksusfølelsen mangla heilt! Sengene var gode, men eg sov veldig dårleg på grunn av at ventilasjonsanlegget dreiv og slo seg av og på i eitt sett heile natta, og klikkelyden var såpas høg at eg våkna av den. Då me dusja rann det vatn utover store deler av badegolvet. Frukosten var veldig god! Resepsjonisten som tok imot oss fredagen lova oss poeng for kjøp av mat i restauranten, men resepsjonisten laurdagen ville ikkje gi meg poeng for to betalande frukostgjester me hadde med oss på laurdagen. Beliggenheten til hotellet er god - nært det meste. Synes det var for mange ting på minussida til at eg vil gå for dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, Flyer32471429587
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CecilieH352, Front Office Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Kjære Flyer,
Takk for at du tok deg tid til å fortelle om ditt opphold, det sitter vi pris på.
Jeg beklager så mye at juniorsuiten ikke var som forventet. Jeg skal ta det opp med vår husøkonom slik at vi kan gjøre noe med det. Badekåper og kulepenn skal det være på alle våre juniorsuiter.
Ang. kjøleviften/ventilasjonsanlegget i bakgården så skal jeg snakke med vår vaktmester slik at han kan ordne den. Det høres også ut som om dusjsluken var tett. Jeg håper dere sa ifra om det når dere bodde her, for da fikser vi det med en gang.
Når det gjelder medlemskap, så er dette privat og man kan kun tjene poeng for 1 rom og mat man sitter på rommet/spiser selv.
Igjen, jeg beklager at opplevelsen her ikke ble som forventet, men jeg håper dere vil komme tilbake ved en senere anledning. si gjerne ifra til meg da, slik at jeg kan ordne et fint rom til dere.
Fint å se at dere var fornøyd med frokost og beliggenhet.
Vennlig hilsen,
Cecilie,
Acting Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CecilieH352, Front Office Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 17. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CecilieH352, Front Office Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser