Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 135
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 135
Vis tilbud
Vio.com
USD 126
Vis tilbud
Expedia.comUSD 135
ScandicHotels.comUSD 135
TravelocityUSD 135
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 402)
Filtrer anmeldelser
1 402 resultater
Vurdering fra reisende
358
545
302
134
63
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
358
545
302
134
63
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6570 av 1 402 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020

Rommet vi hadde (en voksen og tre barn 12 - 15) var slitent og slitt. Dårlig rengjort, mye støv i krokene. Sengene var dårlige og slitt. Helt klart modne for å byttes ut. Dette medførte litt dårlig søvnkvalitet. Ok personale - men var ikke oppdatert på åpningstider/koronastengte museer. Dette medførte litt unødig vandring i regnet.
Beliggenheten var veldig god - midt i sentrum.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, 849egill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Martinus Fjeldstad, General Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Hei 849egill,

Tusen takk for din tilbakemelding, bra at du likte beliggenheten og at vårt personale var hjelpsomme.
Kjedelig å lese at rommet ikke stod til forventningene.

Hilsen

Martinus Fjeldstad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Vi valgte å bo her siste natten i Bergen. Frokosten er fantastisk og fortjener en 5er! Vi hadde junior suite, men sengene var ikke så veldig bra, særlig ikke sovesofaen. Men min sønn klagde ikke. Baderomsdøra måtte låses for å kunne lukke den, mens vi ikke fikk fylt badekaret pga at proppen var dårlig. Dessuten fant vi en brusflaske på gulvet fra forrige gjest. Det er en parkeringshus like ved og man får 30 % rabatt.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Martinus Fjeldstad, General Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Hei AST81,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, spesielt på vår frokost og service.

Hilsen

Martinus Fjeldstad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

I rommet superium extra du har følelse som du er i fengsel. Utsikt fra rommet er katastrofe. Anbefales ikke. Vi bodde en natt i billigere rom som ser mye bedre ut enn den "superium extra" som er dyrere og dårligere spesielt med utsikten. Her du betaler mer og får dårligere.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 97goran78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Martinus Fjeldstad, General Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei 97goran78,

Takk for din tilbakemelding. Beklager at rommet og utsikten ikke stod til forventningene.

Hilsen

Martinus Fjeldstad
General manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Martinus Fjeldstad, General Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 5. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Martinus Fjeldstad, General Manager på Scandic Byparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser