Dette er billig digg mat vi var 7stk, og alle synes maten var godt. Butter Chicken /Garlic Naan Anbefales
Wow, tusen takk for veldig fine ord. Nå ble vi sikkelig glad ❤️Så kjekt at dere likte maten, velkommen tilbake anytime!
Skuffende indisk mat. Lang ventetid. Smakløse retter - vi bestilte korma og butter chicken, men var usikker på hvilken som var hvilken. I tillegg små porsjoner. Nan smakte OK, men var for lite stekt. Indisk er langt bedre i Kristiansand.
Hei! Takk for tilbakemelding. Så utrolig trist at vi ikke leverte Etter at BT skrev en super anmeldelsen av oss har det vært veldig stor pågang og ventetiden har økt veldig Vi klarer ikke å svare alle telefoner, og det har vært altfor lange ventetid, vi beklager så mye for det Unnskyld, du har fått en dårlig opplevelse og slik skal det ikke være! Og ja, Kristiansand har helt nydelig indisk mat - det er vi helt enig om!
Ønsket å prøve denne da BT gav den så god anmeldelse samt at fam elsker indisk mat. Når vi kom for å hente maten var bestillingen vår borte, men etter 10 min venting fikk vi mat. Bestilte Butter Chicken men smakte ikke slik. Det som skulle være hvitløksnan manglet hvitløk. 3 kjøttbiter og mye smakløs saus. Denne hadde vi laget bedre hjemme på Toro pose. Maten var god men kjedelig og smakløs, og vi stiller oss uforståelig til BT’s anmeldelse.
Hei Janne! Tusen takk for ærlig tilbakemelding. Så utrolig trist at vi ikke leverte I dagene etter at BT skrev en super anmeldelsen av oss hadde vi helt ekstremt pågang, og det gikk altfor fort (eller treigt) på kjøkkenet så vi har ikke klart å opprettholde den kvaliteten vi burde Kom tilbake igjen nå som ting er tilbake normalt, så håper vi at dere får et annet inntrykk.
Gikk her etter en rave review i BT, og synes vel etter å ha forsøkt butter chicken og korma at det var veldig gjennomsnittlig indisk mat. Sausen til butter chicken var litt vassen, og det kunne vært mer krydret. Gode nanbrød. Om dette er "beste indiske i byen" slik BT påstår kan det være like greit å gå for noe annet i Bergen.
Hei på deg! Først av alt, tusen takk for ærlig tilbakemelding. Så utrolig trist at vi ikke leverte I dagene etter at BT skrev en super anmeldelsen av oss hadde vi helt ekstremt pågang, og det gikk altfor fort (eller treigt) på kjøkkenet så vi har ikke klart å opprettholde den kvaliteten vi burde Kom tilbake igjen nå som ting er tilbake normalt, så håper vi at dere får et annet inntrykk! Vi lover at kvaliteten er tilbake der den skal være :-)
Vi var fem familiemedlemmer som tok med oss mat hjem fra Lille Indiske. Maten var veldig god, men porsjonene var små så to av oss måtte supplere med brødskiver. Maten ble også kald de 400 meteren vi hadde hjem til leiligheten vi leide i Bergen.
Hello Monica! Tusen takk for ærlig tilbakemelding, det setter vi alltid pris på. Indisk mat og brødskiver høres ikke ut som en optimal kombinasjon, utrolig kjipt at det var ikke nok mat. Vi skal ta en gjennomgang med kjøkkenet og sørge for at alle porsjoner som kommer er av riktig størrelse! <3