“Skuffende kjedelig”
Anmeldelse av Den Lille Indiske

Den Lille Indiske
Vurdert som nr. 283 av 612 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Har du lyst på rask, rimelig og digg indisk mat? Da er du kommet til riktig sted! Vi har en liten meny med våre favorittretter på, det eneste du må tenke på er hvilke styrke du vil ha, og om du vil ha med eller uten koriander. Vi har en super sentral beliggenhet rett nedenfor Fløibanen. Vi er nabo til Barkollektiv på en side og Norges første Cutters på den andre siden. Den Lille Indiske i Bergen serverer digg indisk mat til en rimelig pris. Våre dyktige indiske kokker (som fortsatt går på norskkurs for å lære seg kav Bergensk) lager alt fra bunnen med ferske norske råvarer (og noen hemmelige ingredienser importert direkte fra India)! Vi serverer nord-indisk mat til bergensere. Det nord-indiske kjøkkenet kjennetegnes med særlig retter fra Punjab, der tandooriretter, nan og butter chicken er stjernene! Menyen vår er basert på ferske norske råvarer og mye krydder og smak. Menyen passer for deg som liker de velkjente indiske stjernerettene.
Anmeldt 26. januar 2023

Bestilte Tikka Masala med styrke "Crazy", men maten var ikke sterk i det heletatt.
Den fyldige smaken man forventer å få med en indisk gryterett manglet nesten fullstendig.
Dette var dessverre ikke mange hakk opp fra en pakke Tikka Masala fra Fjordland.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, dovne_glad_i

Anmeldt 28. november 2021

Butter chicken blant andre retter anbefales på det sterkeste! Nydelig rett og slett! Nanbrødet er også særdeles godt.

Dato for besøk: november 2021
Takk, utpatur12
Anmeldt 12. september 2021

Bestilte flere forskjellige retter og gledet meg skikkelig, da jeg hadde lest at dette stedet var kåret til beste indiske. Kyllingen var tørr, og porsjonene var ganske små. Sausen var tynn og totalinntrykket av maten var lite delikat. Det hjalp ikke at vi også fant hår i maten.

Dato for besøk: september 2021
3  Takk, madonnanorwegia
Anmeldt 12. mai 2021

Alt er perfekt. Utrolig god service Kjemperask levering.Fantastisk mat og rimelig mat.Ingen ting kunne vært bedre.Bestiller herfra flere ganger

Dato for besøk: mai 2021
Takk, 661sisseld
Anmeldt 30. desember 2020

Veldig god mat. Jeg bestilte butter chicken, tandoori garlic,corma, yummy mat. God fantastic service

Dato for besøk: desember 2020
Takk, 345mairah

Reisende som så på Den Lille Indiske, så også på

Har du vært i Den Lille Indiske? Del dine erfaringer!