Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Autentisk koreansk”
Anmeldelse av Kogi

Kogi
Vurdert som nr. 85 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 60
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Nydelig autentisk koreansk mat. Anbefales for en flott sosial opplevelse. Veldig hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, BjornR79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kogi Restaurant, Leder  på Kogi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2021

Kjære BjornR79,

For en utrolig hyggelig melding å få. Dette motiverer og varmer oss i den jobben vi gjør. Hjertelig velkommen tilbake skal dere være!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (51)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2933 av 51 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020

Utrolig god og autentisk mat, med mye spennende å velge mellom. Servitørene var hyggelige men kunne vært mer oppmerksomme på vi som spiste der. Vi fikk ikke påfyll av vann med mindre vi spurte, og det var vanskelig å få kontakt med dem når vi etterhvert ønsket å bestille mer sideretter til kjøttet. Jeg skulle også ønske at vi fikk mer informasjon rundt de ulike typene kjøtt på menyen og hvordan man burde steke det. Men hadde alt i alt en god opplevelse, og vil anbefale andre å dra!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ut-pa-tur-ane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kogi Restaurant, Daglig leder på Kogi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2021

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en slik utfyllende og god anbefaling. Siden oppstart sommeren 2020 har vi lært mye og håper og tror at vi er mer informativ omkring meny og mat. Ansatte er også nå mer erfaren og oppmerksom der vi har hatt mye fokus på service og gode kundeopplevelser. Hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Endelig er det kommet en koreansk restaurant som har smakene man finner i Korea! Det sosiale rundt å grille sitt eget kjøtt på bordet, siderettene, soju og de ulike suppene man bestiller gjør dette til en fantastisk matopplevelse. Vi vil definitivt støtte både Kogi-foodtrucken med kylling og Kogi K-bbq!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, AasaOC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kogi Restaurant, Leder  på Kogi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2021

Kjære AasaOC,

Vi jobber hver dag for å gi kundene våre gode mat- og servicepplevelser. At du gir oss denne topp anmeldelsen varmer og motiverer oss videre i denne jobben. Tusen takk og hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Har aldri vært på K-BBQ før, så det var veldig gøy å høre at det skulle åpne en slik restaurant her i Bergen. Prøvde grilling i restauranten. Veldig spennende. Maten var kjempegod og her vil jeg virkelig gå igjen. Har bestilt k-fried chicken med hjem før, og kan også si at den var fantastisk.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, sandrabQ3993WJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kogi Restaurant, Leder  på Kogi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2021

Kjære Sandra,

Tusen, tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi skal gjøre vårt ytterste for at dere får en like fin opplevelse dersom dere titter innom oss igjen. Velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Spiste nydelig k-fried kylling, Kimchi-jjigae, bulgogi og moksal. Det var nesten som å være tilbake i Korea.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Gmh313
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kogi Restaurant, Leder  på Kogi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2021

Kjære Gmh,

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss en slik hyggelig anbefaling. Det verdsettes og motiverer. Velkommen tilbake snart!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kogi, så også på

 

Har du vært i Kogi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din