Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Kogi

Kogi
Vurdert som nr. 106 av 470 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 6 - USD 51
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 29. juli 2021

Fant denne restauranten på TripAdvisor, hadde lyst å prøve. Fikk bestilt bord dagen før, men kun til kl 15 og kl 1515. Resten var venteliste. Et lite skjult sted blant et boligområde. Ventet litt da vi ankom, følte oss litt ignorert ved første inntrykket. Ellers grei service underveis. God mat. Ble satt ut da klokken passerte kl 16 og 1630 og det ikke var fullt opp siden det var venteliste på hjemmesidene. Kommer gjerne tilbake, men ikke et must.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Vany90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 69 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021

Asiatisk mat. Ingen av våre rettar blei steikt på omnen i bordet, men kom frå kjøkenet. Alle syntes rettane var gode. Ikkje alle servitørane snakka norsk. Stolane var ikkje gode å sitja på og akustikken i lokalet var dårleg.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Har vært her flere ganger og det er alltid ypperlig! Hyggelig personale og maten er fantastisk. Absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Lasse F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Her storkoste vi oss! Uformell og avslappet atmosfære med nydelig mat og vennlig betjening. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, josteing455
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Rett og slett helt nydelig! Kogi var min første opplevelse med korean bbq, noe som jeg har drømt om å prøve lenge. Med en gang jeg gikk ut av restauranten visste jeg at dette var noe jeg kom til å savne dypt når jeg reiste fra Bergen. Bulgogi var definitivt favoritten, sammen med den friterte kyllingen i saus (ps: smaker utrolig godt sammen med lys, iskald øl!). Fascinerende å se på når vi fikk hjelp med å steke kjøttet på grillen. Hjelpsom personale, avslappet atmosfære og utrolig god mat. Er du glad i mat og er i Bergen må du definitivt ta turen innom Kogi!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, synniisn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kogi, så også på

 

Har du vært i Kogi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.