“Bra restaurant”

Vurdert som nr. 116 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 31. mai 2023 via mobile enheter

Artig konsept med grill fast i bordet. Nydelig kjøtt. Gode kunnskaper fra betjeningen. Bra service. Litt avsidesliggende beliggenhet.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 924oddbj_rnn

Anmeldt 7. mai 2023 via mobile enheter

Etter å ha bodd noen år i Sør Korea var vi veldig spent på maten på Kogi. Og forventningene våres ble innfridd til de grader. Veldig god og autentisk korean BBQ mat. Rask og vennlig service. Her kommer vi garantert tilbake.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, rolfj705
Anmeldt 25. februar 2023

Jeg hadde hørt om plassen og den virket spennende. Var nokså godt tatt imot, og hyggelige servitører. Jeg tenkte først at man skulle grille maten selv, men det gjorde man ikke, det var i utgangspunktet ikke noe gale med det.

Men det var veldig lite informasjon ved bestillingen. Jeg hadde da bestilt meg kobe kjøtt, og ''ekstra hvitløk'', der jeg så for meg at jeg skulle få flere små stykker med kjøtt og hvitløk i små nok størrelse til å ha over kjøttet.

Derimot fikk jeg et stykke kjøtt på grillen, der han klippet kjøtte opp med saks, og stekte saken uten noe som helst hvitløk eller salt for den del. Også fikk jeg en liten skål med hvitløk etter kjøttet var ferdig stekt, det var da store rå hvitløk i den skålen. Såg lite poeng i det, kan vær min feil, men kunne vell hatt informert spør du meg.

Etter det hadde gått en stund, og alle hadde fått maten bortsett fra 1 person, så spørte vi om hvor lang tid igjen det var før siste bestilingen var klar. Da fikk vi beskjed om at hun skulle få maten da vi var ferdig å spise. Da hadde dem tenkt at vi ikke skulle blandet bestlingene på grillen, men det var jo mer enn nok plass på grillen.

Kan jo hatt vært en god tanke, men kunne i det minste informert oss om det. Det er naturligvis ikke så gøy å spise alene når man skal ut å spise i lag.

Dato for besøk: november 2022
Takk, Martinmann123
Anmeldt 16. desember 2022 via mobile enheter

veldig god service og kjempe god mat, kylling og entrecôte anbefales på det sterkeste. Kommer lett tilbake hit :)

Dato for besøk: desember 2022
1  Takk, Kritty96
Anmeldt 9. desember 2022 via mobile enheter

Vi var det på juebotd. Det var lite mat å Lang ventetid . Ikke gå dit hvis du er er stort selskap. 3😳😳5 trykken baconsrykker

Dato for besøk: desember 2022
Takk, Patwie

Reisende som så på Kogi, så også på

Har du vært i Kogi? Del dine erfaringer!