Jeg hadde hørt om plassen og den virket spennende. Var nokså godt tatt imot, og hyggelige servitører. Jeg tenkte først at man skulle grille maten selv, men det gjorde man ikke, det var i utgangspunktet ikke noe gale med det.
Men det var veldig lite informasjon ved bestillingen. Jeg hadde da bestilt meg kobe kjøtt, og ''ekstra hvitløk'', der jeg så for meg at jeg skulle få flere små stykker med kjøtt og hvitløk i små nok størrelse til å ha over kjøttet.
Derimot fikk jeg et stykke kjøtt på grillen, der han klippet kjøtte opp med saks, og stekte saken uten noe som helst hvitløk eller salt for den del. Også fikk jeg en liten skål med hvitløk etter kjøttet var ferdig stekt, det var da store rå hvitløk i den skålen. Såg lite poeng i det, kan vær min feil, men kunne vell hatt informert spør du meg.
Etter det hadde gått en stund, og alle hadde fått maten bortsett fra 1 person, så spørte vi om hvor lang tid igjen det var før siste bestilingen var klar. Da fikk vi beskjed om at hun skulle få maten da vi var ferdig å spise. Da hadde dem tenkt at vi ikke skulle blandet bestlingene på grillen, men det var jo mer enn nok plass på grillen.
Kan jo hatt vært en god tanke, men kunne i det minste informert oss om det. Det er naturligvis ikke så gøy å spise alene når man skal ut å spise i lag.