“God mat, elendig servise.”
Anmeldelse av Kogi

Kogi
Vurdert som nr. 121 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 10. mars 2024 via mobile enheter

Kom inn, fine lokaler. Blir vist til bordet alt virker fint. Fikk raskt meny. Så stoppet service der. Ingen forklaring av meny. Men det var nok av folk på jobb, som gjorde alt annet en å ta vare på gjestene. Tragisk opplegg. Fikk tilslutt bestilt, god mat. Må bare ligge til
. At ingen av ventilasjonskanalene over bordgrillene på noen av bordene i restauranten virket. Noe som gjør at du får den gatekjøkken osen i hele lokalet. Så ikke ta på deg klær du er redd for, når du skal hit å spise. God mat. Og det var på en måte det.

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, Preben S

Anmeldt 5. mars 2024

Etter å ha hørt hypen om denne restauranten måtte den prøves. Levde ikke opp til hypen.
Etter å ha bestilt fikk vi første retten servert. Denne kom med en gang og det var tydelig at endel av rettene stod klare på kjøkkenet da den ble servert lunken og hadde helt klart stått en stund.
Det så appetittelig ut men hadde lite smak. Etterhvert kom rett 2 som skulle grilles på bordet. Denne var minst like smakløs.
Toppet seg da jeg etter å ha betalt for meg og i tillegg lagt igjen tips blir oppringt av restauranten og anklaget for å ikke betale for meg. Måtte i etterkant bevise for resturanten at jeg hadde betalt. Noe som satte en bra demper på kvelden vi skulle ha ute og kose oss. Eneste plasteret på såret var en enkel beklagelse på melding etter at beviset var lagt frem.
Svært skuffende. Kan ikke anbefales.

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, Departure14710760500
Anmeldt 29. februar 2024

Hypet veldig på forhånd. Skuffelsen ble ganske stor. Risrett med egg og biffstrimler. Smakte veldig ordinært og strimlene var kokt. Prisene er relativt høye og matcher ikke tilberedelsen. Det var mange servitører på jobb, men vi følte oss allikevel ikke sett.

Dato for besøk: februar 2024
    • Atmosfære
1  Takk, mirra2017
Anmeldt 28. februar 2024

Større vennegjeng som skulle spise middag. Vi hadde flere kelnere som grillet mat på grillene på bordene våre. Men det var nok ikke bestemt hvem som faktisk hadde hovedansvaret for bordet. Opplevde dermed at vi ble glemt. Vi kunne bestilt så mye mer vin, øl etc, men ble ikke fulgt opp i det hele tatt. Bordet ble heller ikke ryddet av. Ikke opplevd så dårlig service i Bergen. Maten var bra, men helhetsopplevelsen meget dårlig. I tillegg så stinket ene kelneren røyk fra hele seg og uniformen, hadde stått ute i regnet og tatt seg en blås. Gjester på små bord så ut til å få god service.

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, Kristin B
Anmeldt 26. februar 2024 via mobile enheter

Fantastisk mat, hyggelige, smilende og kunnskapsrike kelnere. Dette er en resturant som passer enten det er vennemiddag, familiemiddag eller forretningsmiddag. Innholdsrik meny! Her kommer jeg tilbake.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, RoesslandL

Reisende som så på Kogi, så også på

Har du vært i Kogi? Del dine erfaringer!