“Stor skuff”

Vurdert som nr. 119 av 612 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 11. april 2024 via mobile enheter

For en skuffelse.. gleda oss så mye til å
prøve denne restauranten. Fikk etter en stund bestilt både mat og drikke. Så kom mat, sauser og tilbehør på bordet. Ingen forklaring på hva det var, eller hva som hørte sammen. Vinen i en vinkjøler ble bare dumpet på bordet. Siden fikk vil ikke kontakt med servitørene. Maten stod ikke i stil med de stive prisene,servicen var fullstendig fraværende … i tillegg oppdaget vi at vi hadde betalt for en vinflaske som var 300,- dyrere enn den vi hadde drukket. Skikkelig nedtur hele opplevelsen.

Dato for besøk: april 2024
2  Takk, Mona Helen L

Anmeldt 9. april 2024

Dro hitt sammen med kjæresten min og det var et perfekt sted. Utrolig god mat. Det koster litt men det forventer vi med denne kvaliteten. Bevertningen virket litt stresset da det var stapp fullt så skulle gjerne sett at servicen var bedre men kan ikke trekke den ned fra 5 stjerner.

• Atmosfære
Takk, bredeb2000
Anmeldt 18. mars 2024

Skuffet. Når vi kom inn var mange av servitørene stresset, og en av de var veldig sur. De sprang rundt om kring og det virket som det var kaos. Når vi skulle bestille mat, anbefalte servitøren at vi bestilte ekstra grønnsaker og ris ved siden av retten slik at det skulle mette mer. Jeg synes det var rart da ris ikke passet til maten. Jeg spurte om det gikk an å få med tofu i suppen da jeg så de hadde andre retter med tofu. Servitøren sa han skulle spørre, men vi fikk aldri svar. Vi hadde da bestilt Shabu Shabu basic som er hot pot med grønnsaker. Når vi fikk maten kom en annen servitør og helte grønnsakene oppi suppen, og jeg begynte jeg å forsyne meg etter en stund når jeg så at grønnsakene var klar. Så kom servitøren som tok bestillingen tilbake litt senere for å forklare at det bare var å forsyne seg fra suppeskålen etter en liten stund, MENS jeg hadde begynt å spise, og ignorerte at jeg satt å spiste. Hun ene jeg var med stolte ikke på meg og trodde grønnsakene måtte koke så hun spør servitøren om det stemmer og han sier da ja, og mente det var for tidlig å spise suppen. Jeg har laget Hot pot masse hjemme og spist det flere steder i andre land, og vet at tynne grønnsaker blir fort overkokt så de skal ikke koke i suppen. Så jeg tenkte dette stemmer ikke. Når jeg spiste suppen var jeg også fornøyd med konsistensen på grønnsakene. Så jeg var veldig sikker på mitt valg. Det ble veldig ubehagelig for meg da jeg satt å spiste at servitøren fremstod det slik at jeg hadde gjort feil, når jeg ikke hadde det. I tillegg står å snakker når jeg allerede har begynt å spise. Veldig respektløs. Plutselig kom det en tredje servitør bort og spurte hvorfor de andre ikke hadde begynt å spise, og sa at visst ikke blir grønnsakene overkokt, slik jeg hadde tenkt hele veien. De andre spiste da suppe med overkokte grønnsaker.

Selve suppen var ikke mettende. Og vi fikk ikke tofu som vi spurte etter. Ris og saus ved siden av passet ikke til maten i det hele tatt når man spiser suppe. Suppen hadde også veldig lite smak. Her er det mye forbedrings potensiale.

• Atmosfære
Takk, Sarah C
Anmeldt 10. mars 2024 via mobile enheter

Kom inn, fine lokaler. Blir vist til bordet alt virker fint. Fikk raskt meny. Så stoppet service der. Ingen forklaring av meny. Men det var nok av folk på jobb, som gjorde alt annet en å ta vare på gjestene. Tragisk opplegg. Fikk tilslutt bestilt, god mat. Må bare ligge til
. At ingen av ventilasjonskanalene over bordgrillene på noen av bordene i restauranten virket. Noe som gjør at du får den gatekjøkken osen i hele lokalet. Så ikke ta på deg klær du er redd for, når du skal hit å spise. God mat. Og det var på en måte det.

1  Takk, Preben S
Anmeldt 5. mars 2024

Etter å ha hørt hypen om denne restauranten måtte den prøves. Levde ikke opp til hypen.
Etter å ha bestilt fikk vi første retten servert. Denne kom med en gang og det var tydelig at endel av rettene stod klare på kjøkkenet da den ble servert lunken og hadde helt klart stått en stund.
Det så appetittelig ut men hadde lite smak. Etterhvert kom rett 2 som skulle grilles på bordet. Denne var minst like smakløs.
Toppet seg da jeg etter å ha betalt for meg og i tillegg lagt igjen tips blir oppringt av restauranten og anklaget for å ikke betale for meg. Måtte i etterkant bevise for resturanten at jeg hadde betalt. Noe som satte en bra demper på kvelden vi skulle ha ute og kose oss. Eneste plasteret på såret var en enkel beklagelse på melding etter at beviset var lagt frem.
Svært skuffende. Kan ikke anbefales.

1  Takk, Departure14710760500

Reisende som så på Kogi, så også på

Har du vært i Kogi? Del dine erfaringer!