Skuffet. Når vi kom inn var mange av servitørene stresset, og en av de var veldig sur. De sprang rundt om kring og det virket som det var kaos. Når vi skulle bestille mat, anbefalte servitøren at vi bestilte ekstra grønnsaker og ris ved siden av retten slik at det skulle mette mer. Jeg synes det var rart da ris ikke passet til maten. Jeg spurte om det gikk an å få med tofu i suppen da jeg så de hadde andre retter med tofu. Servitøren sa han skulle spørre, men vi fikk aldri svar. Vi hadde da bestilt Shabu Shabu basic som er hot pot med grønnsaker. Når vi fikk maten kom en annen servitør og helte grønnsakene oppi suppen, og jeg begynte jeg å forsyne meg etter en stund når jeg så at grønnsakene var klar. Så kom servitøren som tok bestillingen tilbake litt senere for å forklare at det bare var å forsyne seg fra suppeskålen etter en liten stund, MENS jeg hadde begynt å spise, og ignorerte at jeg satt å spiste. Hun ene jeg var med stolte ikke på meg og trodde grønnsakene måtte koke så hun spør servitøren om det stemmer og han sier da ja, og mente det var for tidlig å spise suppen. Jeg har laget Hot pot masse hjemme og spist det flere steder i andre land, og vet at tynne grønnsaker blir fort overkokt så de skal ikke koke i suppen. Så jeg tenkte dette stemmer ikke. Når jeg spiste suppen var jeg også fornøyd med konsistensen på grønnsakene. Så jeg var veldig sikker på mitt valg. Det ble veldig ubehagelig for meg da jeg satt å spiste at servitøren fremstod det slik at jeg hadde gjort feil, når jeg ikke hadde det. I tillegg står å snakker når jeg allerede har begynt å spise. Veldig respektløs. Plutselig kom det en tredje servitør bort og spurte hvorfor de andre ikke hadde begynt å spise, og sa at visst ikke blir grønnsakene overkokt, slik jeg hadde tenkt hele veien. De andre spiste da suppe med overkokte grønnsaker.
Selve suppen var ikke mettende. Og vi fikk ikke tofu som vi spurte etter. Ris og saus ved siden av passet ikke til maten i det hele tatt når man spiser suppe. Suppen hadde også veldig lite smak. Her er det mye forbedrings potensiale.