Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 133
Hotels.comUSD 128
eDreamsUSD 133
FindHotelUSD 128
PricelineUSD 140
TravelocityUSD 128
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (594)
Filtrer anmeldelser
594 resultater
Vurdering fra reisende
328
199
51
13
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
328
199
51
13
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 594 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

4/10
Koseligt lite hotel, vennlig betjening, men dobbelrommet var lite m skråtak,ingen tvkanaler,
MEN de hadde en amazing frokost der de lager alt fra grunn og serverer til det tidspunktet DU vil. Alt i alt, fornøyd!:)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mzzma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Annette Rimestad, Guest Services / Front Office på Klosterhagen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei,
Tusen takk for hyggelig anmeldelse! Dessverre er rommene våre litt små, men vi har prøvd å utnytte plassen så godt vi kan. Dersom dere velger å bo hos oss igjen, kan dere gjerne be om ett dobbeltrom i andre etasje. Der er det full takhøyde og store vinduer som slipper inn mye dagslys.
Så godt å høre at dere satt pris på frokosten vår. Vi har prøvd å ta de nødvendige grep ifm Corona-restriksjoner, og vi er glade for å høre at dette har falt i smak hos gjestene våre.
Hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Vi var 3 venninner som overnattet 2 netter her. Rommet var veldig koselig,rent og gode senger. Betjeningen var fantastisk og utrolig service. Kjempe god frokost. Det ble servert grove vafler og kaffe på ettermiddagen i en koselig bakgård. Sjelden å finne et så rimelig hotell som er så fint i tillegg. Kan virkelig ikke sette fingeren på noe. Anbefales og bør oppleves. Tusen takk for flott service. Ligger veldig sentralt.var heldig å få parkering på utsiden til 100 kr døgnet.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Kine A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Annette Rimestad, Guest Services / Front Office på Klosterhagen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2020

Hei Kine,
Tusen takk for en så herlig tilbakemelding - dette gjorde dagen vår :)
Vi er så glade for at dere hadde ett trivelig opphold her hos oss, og at dere satte pris på både vafler, frokosten og servicen!
Håper dere fikk en fin tur til Stavanger!
Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2020

Vi er meget godt fornøyd med hotellet. Rommene er forholdsvis små, men plasseringen i den koselige bydelen veier opp for dette. Hotellet er omringet av gamle trehus som klynger seg sammen på Klosterhaugen. Det var en opplevelse å vandre rundt i nabolaget trange, bratte gater, noe som gav oss opplevelsen av å reise 100år tilbake i tid. Personalet var meget hyggelige og prisen rimelig. Kan anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juni 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, lev792020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Annette Rimestad, Guest Services / Front Office på Klosterhagen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2020

Hei,
tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi er veldig heldige som kan skilte med denne beliggenheten - stille og rolig,men samtidig sentrumsnært. Veldig hyggelig at dere satt pris på dette.
Jeg skal bringe de positive tilbakemeldingene ang personalet vårt videre, og håper at dere vil velge oss igjen ved en senere anledning. Hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mai 2020

Å bli sett og ønsket velkommen uten bruk av standardfraser, få hjelp til enhver liten utfordring, starte dagen med gratis frokost som inneholder det lille ekstra, perfekt beliggenhet - her fikk vi mye for pengene, i tillegg til godt humør:)

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Eva U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Annette Rimestad, Guest Services / Front Office på Klosterhagen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2020

Hei Eva,
Tusen takk for en utrolig fin tilbakemelding! Vi setter umåtelig pris så hyggelige ord :)
Vi håper du hadde ett trivelig opphold, og ser fram til å se deg igjen ved neste anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2019 via mobile enheter

Bodde på hotellet i ei natt i forbindelse med bursdagsfest i Bergen, og det var like koselig som jeg husker det fra et tidligere besøk. Hjelpsomme og hyggelige ansatte, vafler fra klokka 16 og god frokost påfølgende morgen. Anbefaler Klosterhagen hotell til alle, og kanskje spesielt til de som er ute etter et mindre og mer intimt hotell. Gleder meg til neste besøk.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Sightseer78023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Team Klosterhagen, Guest Services / Front Office på Klosterhagen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2020

Kjære gjest, tusen takk for hyggelige ord! De settes det stor pris på.
Velkommen tilbake til oss på Klosterhagen Hotell!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser